...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
Cynthio,
no, pojechałaś po piaskownicę, ale to nie Twoja wina, że w Tesco cebule, nasiona i inne takie sprzedają.
Dziewczynki, ta nasza zakupomania sprawi, że niebawem z torbami (pustymi) pójdziemy.
Ja też wczoraj, zastanawiałam się nad pięknym szczepionym na pniu migdałkiem, tym bardziej, że mój w zeszłym roku zniszczyła zaraza drzew pestkowych. Nie kupiłam tylko dlatego, że byłam bez samochodu i targanie tego drzewka przez pół miasta i kilka wiosek w autobusie trochę mnie zniechęciło.
Pozdrowionka
no, pojechałaś po piaskownicę, ale to nie Twoja wina, że w Tesco cebule, nasiona i inne takie sprzedają.
Dziewczynki, ta nasza zakupomania sprawi, że niebawem z torbami (pustymi) pójdziemy.
Ja też wczoraj, zastanawiałam się nad pięknym szczepionym na pniu migdałkiem, tym bardziej, że mój w zeszłym roku zniszczyła zaraza drzew pestkowych. Nie kupiłam tylko dlatego, że byłam bez samochodu i targanie tego drzewka przez pół miasta i kilka wiosek w autobusie trochę mnie zniechęciło.
Pozdrowionka

- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ida paczka nasionek przy takiej bogatej ofercie świadczy o mojej silnej woli
Dalo ten migdałek cały czas mi chodzi po głowie....
Tylko to były zwykłe krzaczki, nie szczepione ale bardzo ładne.
Dziewczyny jak młody się obudzi jedziemy do Manufaktury,tam jest LM....Jesccze wszystko przede mną
Ida, bez złośliwości proszę

Dalo ten migdałek cały czas mi chodzi po głowie....

Tylko to były zwykłe krzaczki, nie szczepione ale bardzo ładne.
Dziewczyny jak młody się obudzi jedziemy do Manufaktury,tam jest LM....Jesccze wszystko przede mną

Ida, bez złośliwości proszę

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Matko takie polowanie w tej Biedronce w wielu wątkach-co tam rzucili ciekawego???..jakie rarytasy??
Cynthio dziękuję za gratki
Cynthio dziękuję za gratki

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;