Małe co nieco od Ave ...
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Może gnatów nie wyjął ze środka? A może TE dwie były tak duże, jak nasze cztery? I takąż miały warstewkę tego strasznie niezdrowego tłuszczyku pod skórą?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Nie miałem pojęcia, ze powinny się zmarszczyć. To mnie zmartwiłaś, bo już myślałem, że mi się udały 
Bez gnatów były i w dodatku niezwiązane, bo o sznurówki ciężko. W domu wszystkie buty na rzepy albo wsuwane
A ouzo Jadziu to taki alkohol. Anyżkowy

Bez gnatów były i w dodatku niezwiązane, bo o sznurówki ciężko. W domu wszystkie buty na rzepy albo wsuwane

A ouzo Jadziu to taki alkohol. Anyżkowy

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Ale się wkopałam
Jedyne co mnie tłumaczy - takie smaczne te golonki, że mi mózg zaćmiło
Z wrażenia, że dobre, że pachnące, że tam już obiad, a ja jeszcze głodna, że facet, a takie golonki zrobił samodzielnie, wszystko to przeleciało i wymiotło z głowy jakieś tam gnaty czy sznurki 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- bishop
- Kontakt:
A oto Ewo goląbki według Twego przepisu. Najbardziej bałem się zawijania, ale okazało się łatwe

Tylko jakieś takie mało ryżowe, a bardziej mięsne mi wyszły. Mimo, że dodałem całą torebkę ryżu zamiast 3/4...

Tylko jakieś takie mało ryżowe, a bardziej mięsne mi wyszły. Mimo, że dodałem całą torebkę ryżu zamiast 3/4...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WOW, Krzysiu jaki ty zdolny jesteś. Ja niestety nie opanowałam zdolności zawijania gołąbków w kapustę, choć czasem to robię, moje gołąbki to jakaś paranoja. Chyba, że to nie ty robiłeś te gołąbki, przyznaj się. POdsunołeś przepis żonie i zasiadłeś przed komputerem.
Ewusiu w czwartek robiłam rybę według Twojego przepisu i miałam mały problem - zgubiłam pora
. Zamiast pora naładowałam: cebuli czerwonej, fasolki szparagowej, groszku i kapusty białej. Wyszło całkiem, całkiem, ale wersje z porem muszę wypróbować koniecznie.
Ewusiu w czwartek robiłam rybę według Twojego przepisu i miałam mały problem - zgubiłam pora

A wiecie co...Jak miałam 20 lat, zawijałam gołąbki ...nitką 

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- bishop
- Kontakt:
Chyba we włoską latwiej się zawija niż w normalną. Nie próbowalem w inną, ale w pognieciony papier łatwiej jest coś zapakować, niż w gładki 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz