Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Rysiu ja już czekam aż znowu popada śnieg i będę miał wolny dzień na fotki.
Teraz tak patrzę a wszystko topnieje i jest beznadziejnie, mówiąc szczerzę.
Samo błoto się robi a wieczorkiem to wszystko zamarza i mamy lodowiska na
chodnikach i drogach. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Ryszardzie wpadłam do was z kawą ,przyjemnie u ciebie pobyć- choć troszkę ;:40
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Ewa Janina;gratulacje za złotko,dopiero dzisiaj spostrzegłem.Myślę,że roślinki dobrze przezimują,mimo huśtawki pogody.Ale Zaskoczyłaś
mnie,nie tyle założeniem wątku,co jego tematem.Myślałem,że roślinkami i kwiatkami zajmuje się Marta, a Ty Wolisz zamki,kościoły,plenery.Tak sobie ubzdurałem,postaram się odwiedzić Wasze wątki.Pozdrawiam ,pozdrowienia dla Marty.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Izo;doświadczenie działkowe,przychodzi z latami,oczywiście wszystkiego się nie wie,dlatego korzystam z Forum.Można pogadać nie tylko
o sprawach działkowych,ale i o wszystkich innych.Zresztą zimą działkę zostawiam w spokoju,jak będzie więcej śniegu,to pojadę zrobić
kilka fotek.Wracając do zdjęć,Twojej siostrzenicy,uważam,że młodzi" zapaleńcy",często widzą więcej niż my,przez to miejsca robienia
zdjęć mogą być b. ciekawe.Pozdrowienia dla Ciebie i Rodziny.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;pogoda w Toruniu, taka jak u Ciebie.Też w dzień mokro, a na wieczór ściąga mróz.Musimy poczekać na większy śnieg i ruszyć w plener,na pewno będą fajne fotki.Pozdrawiam
Zosiu;dzięki za wizytę i kawę,postaram się zrewanżować.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu już jakiś czas u Ciebie nie byłam .A teraz zaczął się martwy sezon na działkach albo śnieg albo wspomnienia.
I śnieg i wspomnienia sa piękne ale jak długo może to trwać. Od czasu do czasu chyba jeżdzisz i sprawdzasz czy nie było jakiś włamań. A może teraz już się nie zdażają. Bo wtedy gdy ja tam miałam działkę to często były włamania okradali i dewastowali po kilka działek na raz.
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Geniu chyba żartujesz po kilka działek na raz :?: To jest beznadziejne.
Człowiek kupuję działkę żeby miał gdzie się zatrzymać na moment
a tu jakieś wandale okradają ludzi z dobytku. I jak tu się zrelaksować.
Podobną sytuację miał mój wujek. Pierw okradli mu dwa razy budkę
a jak zamontował porządny zamek i nie mogli się włamać to sobie
ognisko urządzili :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: I budka
prawie cała się spaliła :!: :evil:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu;trochę czasu upłynęło,od mojego pobytu na działce.Pogoda nie zachęca do wyjazdu.Co do włamań,to w zeszłym roku nie było,chociaż bardziej wartościowe rzeczy wywiozłem,robię tak co roku.Wiem,że jest wszystko w porządku,bo szwagier był na swojej działce,a przechodzi koło mojej.
Krzysiu;poprzednimi latami było dużo włamań,tak jak mówi Genia,obrabiali jak leci,na szczęście do mnie nie doszli.Dwa lata temu policja złapała tych złodziejaszków i był spokój,jak długo nie wiem.
Bolek;witam na forum,dzięki za wizytę i uznanie,zapraszam do odwiedzin.Pozdrawiam Wszystkich.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu już kilka lat temu złapali na tej działce złodziei. Pamiętam że chyba były w nocy jakeś dyżury i działkowcy pilnowali no i rano nawet udało się złapać złodzieja ale i ile wiem to za takie co szybko wypuszczają .niska szkodliwośc społeczna
Właśnie zt ego też powodu kupiliśmy działkę pod budowę no i dopóki nie zamieszkaliśmy to było wiele włamań i kradzieży. Nawet kwiaty
Genia
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

widzę że dobry temat poruszyliście ja wystąpiłam do dzielnicowego o patrole na działkach oprócz tego na szkoleniu wszyscy przedstawiciele pisaliśmy do głównej komendy o patrolowanie działek ,ciekawe czy będą przez zime patrolować,myślę że tak bo u mnie ma kilku policjantów działiki ,jak im się włamią to będą zmuszeni patrolować ;:163
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Tak,Geniu były organizowane patrole działkowe,ale włamania były nadal,to jest za duży teren,żeby można było być wszędzie,ale na pewno ograniczyły zbytnią śmiałość złodziei.
Jest to chyba zjawisko ogólnopolskie,Zosia też sygnalizuje podobny problem,Zosiu,jak okradną działkę policjanta,to może będą jakieś patrole,lepiej,żeby były bez kradzieży.Krzysiu,też wspominał,nawet o spaleniu altanki.Nic na to nie poradzimy"niska szkodliwość czynu"i dalej kradną,tak jak mówi Genia.Geniu,gratuluję złotka,trochę spóźnione ale szczere.Tak szybko nazbierałaś tych wpisów,że nie zauważyłem,kiedy to nastąpiło.Pozdrawiam Ciebie i Zosię.Ryszard
Obrazek
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ryszardzie przesyłam ci trochę słoneczka bo u mnie tak ładnie świeci ;:3
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Zosiu;dzięki za słoneczko,ostatnio go brakuje,śnieg zginął całkowicie,a dzisiaj pada deszcz.Nigdzie nie chce się wyjść.
Jak miki i pantera rozrabiają?.Pozdrowienia dla Ciebie i Męża.Ryszard Obrazek Obrazek
Zapraszam na kawę
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Rysiu widzę ze nie ma Cie dłużej niz mnie ma forum. Ja bylam w szpitalu a z Tobą co się dzieje. Ale jak wróciłam to od razu do komputera. Dziś wyszłam i zrobiłam kilka zdjęć na działce jutro albo pojetrze je wkleję na forum. Mam nadzieje że jesteś zdrowy i nic Ci nie jest. i tylko z braku czasu nie zaglądasz do nas. Pozdrawiam genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Witam cię Geniu,na krótko wpadłem zobaczyć co się dzieje,mam Barbarę w domu,i jest trochę zamieszania.Niebawem wszystko wróci do normy.Czy coś poważnego,że Byłaś w szpitalu?Wracaj do zdrowia,święta idą.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”