i śpiocha jakich mało
 i śpiocha jakich mało   

Danusiu, Layla słodka jak zawsze, i do pyska jej w tej bluzie

Mizianka dla wszystkich piesków małych i dużych

i śpiocha jakich mało
 i śpiocha jakich mało   

uwielbia spanie na scianie czasami w nocy musze go budzic bo biega w snie po scianie a ja spac nie moge no i sciana tez sie szybko brudzi farba odpryskuje bo na tej scianie co sypa to czerwonego koloru jest
 uwielbia spanie na scianie czasami w nocy musze go budzic bo biega w snie po scianie a ja spac nie moge no i sciana tez sie szybko brudzi farba odpryskuje bo na tej scianie co sypa to czerwonego koloru jest  Dzolo jest rodowodowym goldenem
 Dzolo jest rodowodowym goldenem  Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos sie szykuje ciekawego
 Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos sie szykuje ciekawego  Bardzo mi pomaga w ogrodku zbiera plastiki wyrywa zbiera chwasty szkoda ze nosi to wszystko na trawnik a nie do smietnika
 Bardzo mi pomaga w ogrodku zbiera plastiki wyrywa zbiera chwasty szkoda ze nosi to wszystko na trawnik a nie do smietnika   A ile lat ma Kenzo sliczna z niego mordka
 A ile lat ma Kenzo sliczna z niego mordka

.
 . ) Anabelle:
 ) Anabelle: 

Co do spania w pościeli...on tylko z rana tak dosypiaHaniafrania pisze:Jeanne oj tak Dzolus tez spioch ale nie sypia na kanapach a ni nie pcha się do sypialniuwielbia spanie na scianie czasami w nocy musze go budzic bo biega w snie po scianie a ja spac nie moge no i sciana tez się szybko brudzi farba odpryskuje bo na tej scianie co sypa to czerwonego koloru jest
Dzolo jest rodowodowym goldenem
Pozycje ogona w gorze przyjmuje jak cos się szykuje ciekawego
Bardzo mi pomaga w ogrodku zbiera plastiki wyrywa zbiera chwasty szkoda ze nosi to wszystko na trawnik a nie do smietnika
A ile lat ma Kenzo sliczna z niego mordka
 i tylko u mnie, jak nikt nie widzi
  i tylko u mnie, jak nikt nie widzi  w nocy śpi w kuchni na swoim posłaniu lub, jak to określiłaś, "na ścianie"
  w nocy śpi w kuchni na swoim posłaniu lub, jak to określiłaś, "na ścianie"  efekt dokładnie taki sam, ściana niemiłosiernie brudna i miejscami poodpryskiwana farba
  efekt dokładnie taki sam, ściana niemiłosiernie brudna i miejscami poodpryskiwana farba  no ale nic się na to nie poradzi, trzeba by chyba wyłożyć ściany płytkami do wysokości pół metra
  no ale nic się na to nie poradzi, trzeba by chyba wyłożyć ściany płytkami do wysokości pół metra  

wcale Ci się nie dziwię że byś chciała spać z nią, u mnie raczej by było ciężko bo Kenzo pół łóżka zajmuje
  wcale Ci się nie dziwię że byś chciała spać z nią, u mnie raczej by było ciężko bo Kenzo pół łóżka zajmuje  i dlatego tylko na pół godziny czasem się wtuli w kołderkę
  i dlatego tylko na pół godziny czasem się wtuli w kołderkę  ale jak mieliśmy jamnika to, wstyd się przynać, spał tylko w łóżku, i to z głową na poduszce, tyłek pod kołdrą, jak człowiek zupełnie
  ale jak mieliśmy jamnika to, wstyd się przynać, spał tylko w łóżku, i to z głową na poduszce, tyłek pod kołdrą, jak człowiek zupełnie 

Dzolo raczej do strozow sie nie zalicza zalizal by zlodzieja 8)  Chociaz jakis czas temu nagadalam mu zeby sie tak do wszystkich nie przymilal i muglby od czasu do czasu jak ktos obcy przy drzwiach to reagowac szczekaniem. Wziol sobie chyba to do serduszka bo gdy lata po podworku to jeśli ktos przechodzi Dzolo szczeka
 Dzolo raczej do strozow sie nie zalicza zalizal by zlodzieja 8)  Chociaz jakis czas temu nagadalam mu zeby sie tak do wszystkich nie przymilal i muglby od czasu do czasu jak ktos obcy przy drzwiach to reagowac szczekaniem. Wziol sobie chyba to do serduszka bo gdy lata po podworku to jeśli ktos przechodzi Dzolo szczeka   Tak samo jest jak ktos dzwoni do drzwi a on wlasnie szykuje sie do snu
 Tak samo jest jak ktos dzwoni do drzwi a on wlasnie szykuje sie do snu 

Ale w zasadzie przy bliższym poznaniu okazuje się, że ten duży, pilnujący pies jest małym pieszczochem zakochanym po uszy w swojej Panci
 Ale w zasadzie przy bliższym poznaniu okazuje się, że ten duży, pilnujący pies jest małym pieszczochem zakochanym po uszy w swojej Panci   

Ale może teoria teorią a w praktyce się sprawdza ;-)
 Ale może teoria teorią a w praktyce się sprawdza ;-) 
  Znam ją tylko z fotek i opowieści a już tak strasznie do niej mi tęskno
  Znam ją tylko z fotek i opowieści a już tak strasznie do niej mi tęskno  Z niecierpliwością czekam na czas gdy moja Malwa będzie mogła spędzać czas z tym uroczym stworzeniem... wiem, że będą się bardzo dobrze dogadywać ;-) Czekam na tego psiaka prawie tak samo jak na moją Malwę
 Z niecierpliwością czekam na czas gdy moja Malwa będzie mogła spędzać czas z tym uroczym stworzeniem... wiem, że będą się bardzo dobrze dogadywać ;-) Czekam na tego psiaka prawie tak samo jak na moją Malwę  Może to kogoś śmieszyć ale poważnie bardzo odbiło mi na punkcie tego psiaka
 Może to kogoś śmieszyć ale poważnie bardzo odbiło mi na punkcie tego psiaka    
  Albo coś z serii zabawek drewnianych http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_ ... teraktywne tylko nie wiem jak to jest z trwałością
 Albo coś z serii zabawek drewnianych http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_ ... teraktywne tylko nie wiem jak to jest z trwałością  Tak więc wszelkie sugestie mile widziane!
 Tak więc wszelkie sugestie mile widziane!