Na starym po nowemu 6
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Na starym po nowemu 6
Telegraficzny skrót piękny i wygodny jak się coś chce do ogrodu wybrać,

- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Dziękuję, fakt - miło powspominać. Niby z roku na rok to samo, ale zdarzają się i inne ujęcia roślin czy ogrodu.
Pozdrawiam
Odwiedzanie innych ogrodów "publicznych": w 2025:
( Jeszcze były piękne Filipowice - T. O. - ale nie chcą mi się wgrać zdjęcia, szkoda)
Pole lawendowe

Muszyna i okolice

Szkółka w Goczałkowicach w jesiennej odsłonie

Farma daliowa i winnica - Z.O. / koło Krakowa

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sporo miejsc odwiedziłaś Beatko, W niektórych także kiedyś byłam. Piękny jest nasz kraj i niby człowiek już tak długo żyje, a są u nas zakątki, jakich jeszcze nie widzieliśmy. Pozdrawiam Cię serdecznie z Nowym Rokiem, 
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Wando, jak miło!
Nie wiem czy mam coś jeszcze na ten rok w planach - na razie te ogrody, o których myślałam zostały odwiedzone.
Sama jazda i oglądanie tak bardzo zadbanych ogrodów latem lub jesienią - już jest dla mnie ogromną przyjemnością. Teraz mam na myśli, ogrody mijane, wokół domostw. No ja się zachwycam.
A swoją drogą - tak jak piszesz - mamy piękne miejsca - oj sporo mam jeszcze do zobaczenia.
Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam z Kolejnym Rokiem
Nie wiem czy mam coś jeszcze na ten rok w planach - na razie te ogrody, o których myślałam zostały odwiedzone.
Sama jazda i oglądanie tak bardzo zadbanych ogrodów latem lub jesienią - już jest dla mnie ogromną przyjemnością. Teraz mam na myśli, ogrody mijane, wokół domostw. No ja się zachwycam.
A swoją drogą - tak jak piszesz - mamy piękne miejsca - oj sporo mam jeszcze do zobaczenia.
Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam z Kolejnym Rokiem
- kuneg

- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne wspomnienia, Beatko 
Nie ma to jak pooglądać piękne i zadbane ogrody w pełni wegetacji, gdy za oknem mróz i krótkie dni. Sama przyjemność
Dziękuję 
Nie ma to jak pooglądać piękne i zadbane ogrody w pełni wegetacji, gdy za oknem mróz i krótkie dni. Sama przyjemność