Hosta foto rok 2008
Ada- większość przedszkolaków pochodzi z Allegro, jakieś 80 % , ale są też takie które zakupiłem w małych ogrodniczych sklepikach, np. ABBA DABBA DO CZY też TORCHLIHT-ładne sadzonki po 7 PLN. Raczej omijam dużym łukiem markety typu Obi. Widziałem tam zawirusowane Lady Ginevra i wyleczyłem się z myśli o atrakcyjnych zakupach(temat pojawił się w innym wątku).
Z innej beczki- przedszkolaki właśnie przeżyły pierwszą super ulewę i gradobicie.Na szczęście bez strat- tylko dlatego że ich letnie przedszkole jest pod rozłożystą leszczyną- zatrzymała cały impet nawałnicy .
A tak maluch odbyły dwudniową podróż do mnie:

Pozdrawiam-Tomasz
Z innej beczki- przedszkolaki właśnie przeżyły pierwszą super ulewę i gradobicie.Na szczęście bez strat- tylko dlatego że ich letnie przedszkole jest pod rozłożystą leszczyną- zatrzymała cały impet nawałnicy .
A tak maluch odbyły dwudniową podróż do mnie:

Pozdrawiam-Tomasz
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hosta foto
Widze znajomy sposób pakowania,mój ulubiony sprzedawca,bardzo miły osobisty kontakt:)
Sadzonki też widze w porządku.
Sadzonki też widze w porządku.
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
Sprzedawca który przysłał mi zakupy w doniczkach to "smilingface" z Karpacza.Rewelacyjnie i bezpiecznie zapakowane.Ze względu na większe zakupy przesyłka kurierska-czas dostawy nieco ponad 24 h.Sadzonki pierwsza klasa. Druga grupa przedszkolaków pochodzi od "amkkomp".Pakowane w woreczki z torfem, takze bezpiecznie nie przesuszone.Przesyłka bez zastrzeżen.W jednym i drugim przypadku świetny kontakt.
Swoja drogą może warto założyć wątek: idziemy na zakupy.Przewodnik dla kupujących, opinie, dobre adresy, sposoby zamawiania,ale też negatywne opinie (patrz temat o Lady Ginevra z Obi)Może doswiadczeni hostomanicy mogliby polecać także zagranicznych sprzedawców.W końcu wszyscy musimy gdzieś kupować
, bo nałóg nie sługa.
Pozdrawiam
Tomasz
Swoja drogą może warto założyć wątek: idziemy na zakupy.Przewodnik dla kupujących, opinie, dobre adresy, sposoby zamawiania,ale też negatywne opinie (patrz temat o Lady Ginevra z Obi)Może doswiadczeni hostomanicy mogliby polecać także zagranicznych sprzedawców.W końcu wszyscy musimy gdzieś kupować

Pozdrawiam
Tomasz
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06