Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No pewnie - i jaką ma z tego korzyść ! ? - dom i ogród pełen pięknych kwiatów ;:49
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Witaj Piku.
Nie tylko Ty nie możesz się już doczekać. Wszyscy tak piszą jakby stali na starcie do wyścigu. To i pewnie wiosnę prędko przywołają.

Nie tylko Ty nie możesz się już doczekać. Wszyscy tak piszą jakby stali na starcie do wyścigu. To i pewnie wiosnę prędko przywołają.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
O rany, Grażynko! No kiedy to będzie?
Znowu zapowiadają zimę i faktycznie coraz zimniej się robi. Czyli "nici" z mojego wyjazdu.
Proszę takich zdjęć już nie wklejać ;:78 , bo chyba w końcu "pypcia" dostanę! (żartuję oczywiście, ale ... ze zdjęciami - które są przepiękne - nie z "pypciem"
)
Znowu zapowiadają zimę i faktycznie coraz zimniej się robi. Czyli "nici" z mojego wyjazdu.
Proszę takich zdjęć już nie wklejać ;:78 , bo chyba w końcu "pypcia" dostanę! (żartuję oczywiście, ale ... ze zdjęciami - które są przepiękne - nie z "pypciem"
Pozdrawiam serdecznie
- kogra
- Przyjaciel Forum

A u mnie dzisiaj cały dzień słoneczko, ale zimno, że brrr.....
Wisienko - według mojego nosa to dopiero po 10 marca, ale mogę się mylić
Teraz to już chyba wszyscy dostają pypcia, bo gdzie nie spojrzeć to same nasiona a u tych niecierpliwych już nawet bulwy i cebule.
basow@ - tak mnie wszyscy rajcują tymi zakupami, że też sobie zaszalałam i z netu zamówiłam kilka roślinek. Podobno już wysłali i jutro powinnam je otrzymać. Pochwalę się jak przyjdą.

Wisienko - według mojego nosa to dopiero po 10 marca, ale mogę się mylić
Teraz to już chyba wszyscy dostają pypcia, bo gdzie nie spojrzeć to same nasiona a u tych niecierpliwych już nawet bulwy i cebule.
basow@ - tak mnie wszyscy rajcują tymi zakupami, że też sobie zaszalałam i z netu zamówiłam kilka roślinek. Podobno już wysłali i jutro powinnam je otrzymać. Pochwalę się jak przyjdą.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Małgosiu zajrzyj na stronę Nowości w temacie Cebulowe i jednoroczne - tam podejrzysz tyle, że znów choroba Cię dopadnie i .... 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Nie tylko twoje i moje też. Nawet się cieszę, że u mnie nie ma tych wielkich ogrodników i hipermarketów w których są działy ogrodnicze. Przynajmniej mam mniej pokus a te na forum są nieosiągalne, więc trochę kasy zaoszczędzę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale Ci dobrze :P ja pokusy mam na każdym kroku :Pkogra pisze:Nie tylko twoje i moje też. Nawet się cieszę, że u mnie nie ma tych wielkich ogrodników i hipermarketów w których są działy ogrodnicze. Przynajmniej mam mniej pokus a te na forum są nieosiągalne, więc trochę kasy zaoszczędzę.![]()
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Oj, wiem Karolku, wiem bo podglądam twój wątek i widzę coraz to nowe fotki z zakupów. Trudno się oprzeć takiej pokusie zwłaszcza że potem będzie się czym na forum pochwalić. A jeszcze jak widzi się te cudeńka kupowane przez forumowiczów, to aż swędzi żeby też połazić po ogrodnikach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki