No to czekam na zdjęcia kwiatów tej niezwykłej chryzantemy
Moja działka - Monika76
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniczko, chciałabym zaglądać do wszystkich ogródków, ale to niestety niemozliwe. Nie jestem zbyt systematyczna, więc moje wizyty nigdzie nie są regularne
ale przynajmniej poznane juz kiedys ogrody sympatycznych właścicieli staram się od czasu do czasu odwiedzac 
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Moniu tak tak sadzoneczki porób bo ja też jestem chętna , no chyba że gdzieś taką dostanę to sama bedę robić sadzoneczki.Monika76 pisze:Tak Małgosiu to jest chryzantema. Kupiłam w ub.roku, ale widzę, że ona szybko "przybiera" więc sadzonki jak najbardziej
A gdzie ją kupiłaś jeśli można zapytać
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hej ho... jest ktoś tutaj ???? działka zamknięta już na dobre ???? może masz jakieś aktualne fotki Twojego królestwa???
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tu.ja witam Cię serdecznie
Dziękuję za miłe słowa zwłaszcza, że to moje pierwsze własnoręczne i z aparatu zdjęcia
Chciałabym żeby było tak jak piszesz, ale coś mi się wydaje, że jeszcze sobie poczekamy na wiosnę.
Wiesz to ta tęsknota tak działa, że chciałoby się już, że nie można się doczekać...
Chatte, z sikorką było najtrudniej, ale się zawzięłam. Inne skrzydlate bardziej da się podejść. Te maluchy okropnie się wiercą i nie zawsze chcą współpracować.
Natomiast jak zobaczyłam na podglądzie wiewiórę to myślałam, że z radości będę korę drzewa gryzła
Dziękuję za miłe słowa zwłaszcza, że to moje pierwsze własnoręczne i z aparatu zdjęcia
Chciałabym żeby było tak jak piszesz, ale coś mi się wydaje, że jeszcze sobie poczekamy na wiosnę.
Wiesz to ta tęsknota tak działa, że chciałoby się już, że nie można się doczekać...
Chatte, z sikorką było najtrudniej, ale się zawzięłam. Inne skrzydlate bardziej da się podejść. Te maluchy okropnie się wiercą i nie zawsze chcą współpracować.
Natomiast jak zobaczyłam na podglądzie wiewiórę to myślałam, że z radości będę korę drzewa gryzła
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wow super fotki Moniko gratuluję nowego nabytku
teraz to już wiem że od nowego sezonu będziemy zarzuceni fotkami
i już mnie to cieszy ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki