Dziękuję wszystkim za słowa otuchy jak i motywacyjno-komplementarne, jakkolwiek to poprawne czy nie
Dzisiejsza część przyrodnicza po rzuceniu okiem to była masakra

Jednakże wyciągnąłem 6/7 z biologii i fizyki, 5/7 z chemii i maksa z geografi, razem 24/28, co jest jakimś cudem

Bo z matematyki to prawdopodobnie maksa
Ewelino, zostaw 100zł na jesień i moją ścieżkę tulipanową masz
Dominiko, możesz pisać, jak się któreś zdjęcie podoba, podeślę Ci na PW w maksymalnym rozmiarze, nie ma problemu
Bea, wiesz, ja tam zdjęcia akurat robiłem tym gołym drzewom a brzozy to tak przy okazji weszły w kard
Aniu, jeszcze raz dzięki, dobrze musiało być, a jak!
Mirko, a co to teraz za dziwne myślenie, że jak kwiecień zimny, to nie mój miesiąc? Co ty za fanaberie wymyślasz

Mój mój, cały czas mój

Urodzinowe wspomaganie finansowe moich inwestycji ogrodniczych mam, mogę działać
Na skalniaku nie powinno tyle rosnąć, osłonięty jest od wiatrów. Zresztą już mało co chwastów rośnie. A jakbym go nie zrobił, toby nic nie rosło, bo przez korzenie od klonu nie sposób się przedrzeć.
O tulipany, jak pisałem, się nie martw, tylko trzeba te pełne podeprzeć.
Joanno, w sumie rzadko takie zdjęcia się robi. Trzeba pamiętać, że istnieje kierunek-do góry
No to foty z dzisiaj, a jutro skończymy las.
W ogóle wącham tulipany jak najęty, a tu mi pszczoła na ręce ląduje, szybko zdmuchnąłm. A potem jak bąk się przyczepił do spodni, to tylko go błagałem ,,zeeejdź, ja ci zdjęcie tylko zrobię a potem zeeeejdź"
Czerwone tulipany, jakby co..
W pierwszym roku były belle epoque.Co teraz belle czy epoque?
Klony. Katsura o połowę chyba skrócona, coś poszło nie tak, a pół metra gałęzi z listkiem na wierzchu nie zostawię. Przynajmniej od reszty nie odstaje
Przyjrzyjcie się kropelkom wody... Jak one to robią? (Powiększenie po kilknięciu)