Basiu cieszę się że się zainspirowałaś ,może zrobisz coś pięknego na święta jak zrobisz to pokaż

będziemy podziwiać
Ewunia no właśnie mam tak samo

Jakoś sadząc róże wiosną łatwiej mi nad tym zapanować,chyba powinnam jesienią tyko wyrzucać ,a wiosną tylko sadzić

Dobrze że jestem zalogowana w szkółkach to sobie sprawdzam ,co i kiedy kupiłam i łatwiej mi dojść do tego co gdzie mogę mieć.Na wianuszki wykorzystałam winobluszcz który niemiłosiernie rozrasta się na mim płocie i bezczelnie wchodzi na inne rośliny ,więc ja go wczesną wiosną wycinam i plotę wianki ,które ozdabiam w różny sposób, takie przyjemne z pożytecznym
Jadziu ja robiłam na balonikach właśnie

lubię takie prace,szczególnie kiedy nie czas na ogród ,bo jak już wiosną zapachnie to ja jak ten wilk idę za zapachem do ogrodu i ciężko mnie z niego wyciągnąć
Sabinko moje Chandos Beauty młodziaczki ,w tym roku mam nadzieję podobnie jak ty na burzę kwiatów
Ptaszki w stroiku są bardzo rzeczywiste to prawda ,kiedyś posadziłam je na pergoli w takich małych gniazdkach,u mnie sporo ptactwa,więc słychać ćwierkanie i wszyscy odwiedzający nas myśleli że to prawdziwe ptaszki