Też strasznie mi się podoba ta dawalia. Znam u nas babkę co to ją posiada. Chyba trzeba będzie ją odwiedzić, oczywiście w celach towarzysko-korzystnych.
Widzę cytrynki nadal w świetnej formie
A jeden "Kwiaton" jest nie tak daleko ode mnie, ale nigdy tam nie byłam - byłam pewna, że tam raczej krzaki ogrodowe a domowych roślin nie ma - no patrz, chyba muszę się wybrać
Iwonko życzę powodzenia w poszukiwaniach Georginjo warto Roślinka na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Malachitku cytrynki żyją. A do Kwiatona warto iść, mają ogromny wybór doniczek i nawozów. Rośliny może nie są najtańsze, ale zawsze bardzo zadbane. W sklepie w moim mieście mają też zawsze trochę małych roślinek po 5zł i często zdarza się coś ciekawego Henryku prawda Ostatnio częściej widzę tylko łosie rogi, te "klasyczne" paprocie trochę wyszły z mody. Alenko ja też nie wiedziałam Chyba ludziom się podobały bo bardzo szybko zniknęły ze sklepu Brendii dziękuję Czy masz już swój wątek? Jeśli tak, wstaw link do podpisu, z chęcią cię odwiedzę Patrycjo jak zobaczyłam te nogi to pierwszą moją myślą było - "co oni doczepili tej roślinie?" Domownicy też zrobili wielkie oczy jak ją przyniosłam Ewo dziękuję Też mam coraz większą słabość do nich, to takie piękne rośliny
Dzisiaj kolejny bukiet - razem z eustomą miałam białe lilie. Ale pachniały To jedne z najbardziej fotogenicznych kwiatów.
Brendi to kwestia wprawy - ile ja zdjęć zrobiłam, zanim doszłam jakie oświetlenie i tło są najlepsze. Poza tym to, co tu widzisz, to wybrane kilka zdjęć z ok.30-40. Czasem ta liczba dochodzi nawet do 120, a na końcu zostaje nie więcej jak 30 zdjęć Moniko też je uwielbiam Uważam że to jedne z najpiękniejszych kwiatów Tesiu dziękuję Patrycjo prawda, z powodzeniem mogą robić za naturalny odświeżacz powietrza Uwielbiam ten zapach