Kasiu, ładne pomidorkowe zbiory
 Kasiu, ładne pomidorkowe zbiory  , na takiego narcyza też zapoluję w B tylko jak czytam wszędzie już są cebule a w mojej B
, na takiego narcyza też zapoluję w B tylko jak czytam wszędzie już są cebule a w mojej B  , chodzę codziennie i nic.
, chodzę codziennie i nic. Kasiu, ładne pomidorkowe zbiory
 Kasiu, ładne pomidorkowe zbiory  , na takiego narcyza też zapoluję w B tylko jak czytam wszędzie już są cebule a w mojej B
, na takiego narcyza też zapoluję w B tylko jak czytam wszędzie już są cebule a w mojej B  , chodzę codziennie i nic.
, chodzę codziennie i nic.
 , pewnie i w mojej B się pojawią tylko u nas zawsze późno bardzo, wiosną też tak było z nasionami i bylinami.
, pewnie i w mojej B się pojawią tylko u nas zawsze późno bardzo, wiosną też tak było z nasionami i bylinami.

szykuję sobie małe miejsce w który będą róże , obdrapana skóra, , złamany trzonek od szpadla, ale dałam rade
 szykuję sobie małe miejsce w który będą róże , obdrapana skóra, , złamany trzonek od szpadla, ale dałam rade   mam jeszcze 3 do przesadzenia . W przyszłym roku na wiosnę tam gdzie róże chcem zamontować jakieś kratki , żeby chociaż troszkę odsłonić się od sąsiada (na dzień dzisiejszy nie ma tam żadnej granicy tylko trawa tam w trawie leży szpadel to już granica z sąsiadem  ta trawa nie moja już , moje to tu gdzie jest skopane))
 mam jeszcze 3 do przesadzenia . W przyszłym roku na wiosnę tam gdzie róże chcem zamontować jakieś kratki , żeby chociaż troszkę odsłonić się od sąsiada (na dzień dzisiejszy nie ma tam żadnej granicy tylko trawa tam w trawie leży szpadel to już granica z sąsiadem  ta trawa nie moja już , moje to tu gdzie jest skopane)) 

a płotek faktycznie przydałby wam się
 a płotek faktycznie przydałby wam się 

Kasiu, a sąsiad "ludzki", do dogadania? Jeżeli tak to kratki z różami pięknie odgradzałyby Ci działeczkę.
 Kasiu, a sąsiad "ludzki", do dogadania? Jeżeli tak to kratki z różami pięknie odgradzałyby Ci działeczkę. 

Elu tak sąsiad "ludzki: to starszy pan , który udziela sie na działce raczej rano a po południu przychodzi młodzież ale rzadko  to taka grzeczna i kulturalna
 Elu tak sąsiad "ludzki: to starszy pan , który udziela sie na działce raczej rano a po południu przychodzi młodzież ale rzadko  to taka grzeczna i kulturalna   młodzież także nie mam powodów aby narzekać na takich sąsiadów
  młodzież także nie mam powodów aby narzekać na takich sąsiadów   

.
.
 mam też obok takiego drugiego starszego pana który to uraczył mnie sadzonkami pomidorów koktailowych ( chociaż miałam swoje też ), niedawno podarował sadzonki truskawek
 mam też obok takiego drugiego starszego pana który to uraczył mnie sadzonkami pomidorów koktailowych ( chociaż miałam swoje też ), niedawno podarował sadzonki truskawek   chciał mi dac tez buraczki ale juz podziękowałam bo gdzie ja swoje upchnę zapas pustych słoików sie kończy a jeszcze jabłka czekają na drzewach
  chciał mi dac tez buraczki ale juz podziękowałam bo gdzie ja swoje upchnę zapas pustych słoików sie kończy a jeszcze jabłka czekają na drzewach  
 .
.Ja takowych nie posiadam....maika pisze:Dobry sąsiad bezcenny a i poradzić się można w niejednym.
 za sąsiadów mam same sąsiadki...
 za sąsiadów mam same sąsiadki...