jak tak to okey
 , mnie się to wydało już za mocne, łączenie dwóch fungicydów.
 , mnie się to wydało już za mocne, łączenie dwóch fungicydów. Z obawy, że się popali rośliny zaproponowałam pierw jednym potem drugim.

....
 .... 

witam, w mojej foli zaczyna się coś dziać
 witam, w mojej foli zaczyna się coś dziać   na wierzchołku krzaczków......młode listki wyglądają tak  jakby je coś poparzyło pełno malutki bąbelków ( ja  je tak nazwałam) a  niektóre wyglądają  tak jakby  je coś poparzyło tak podkulone maja listki pod siebie  .dodam ze tylko te  młode na najwyższych pędach  ,bo te  na dole stoją  na baczność .i są piękne.
 na wierzchołku krzaczków......młode listki wyglądają tak  jakby je coś poparzyło pełno malutki bąbelków ( ja  je tak nazwałam) a  niektóre wyglądają  tak jakby  je coś poparzyło tak podkulone maja listki pod siebie  .dodam ze tylko te  młode na najwyższych pędach  ,bo te  na dole stoją  na baczność .i są piękne.  nie  mogę na razie  wysłać zdjęć  .......i proszę  o wsparcie  jakąś mądrą podpowiedzią.....ekspertów działkowych.ja  mam po raz 1-szy foliowy tunel i pomidory ogórki i paprykę pozdrawiam  cieplutko
  nie  mogę na razie  wysłać zdjęć  .......i proszę  o wsparcie  jakąś mądrą podpowiedzią.....ekspertów działkowych.ja  mam po raz 1-szy foliowy tunel i pomidory ogórki i paprykę pozdrawiam  cieplutko 

A to pozostałe
 A to pozostałe  

Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Namiot stale otwarty na oścież a i tak ta małpa weszła na kwiaty.
 Namiot stale otwarty na oścież a i tak ta małpa weszła na kwiaty.
Asiu, jak masz ustawiony namiot? pn-pd czy wsch-zach?aśka2006 pisze:Namiot stale otwarty na oścież a i tak ta małpa weszła na kwiaty.