Witaj Graziu
Zajrzałam, obejrzałam i wpadłam po same uszy Cudowny ogród, mnogość roślin, drewniane elementy, plecione płotki, wszystko cudowne Oj marzy mi się taki ogród
Pozwolisz, że pospaceruje jeszcze troszkę
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Grażynko jak zwykle pokazujesz piękne lilie. Zakątki ogrodowe mimo suszy są u Ciebie jeszcze super.
Ja też podlewam ,noszę wiaderka z wodą,ale tylko już to co jeszcze mogę uratować i doniczkowe.
Podlewam jeszcze paprykę, bo jest ładna i szkoda by było, aby padła.
Witam wszystkich bardzo serdecznie po nieplanowanej przerwie i dziękuję za odwiedzinki
Mój laptop po kilku latach pracy u mnie odszedł na wieczną emeryturę Oczywiście wszystkie fotki od początku powstawania ogrodu pozostały w starym padniętym lapku,bo nigdy nie było czasu ich zgrac Na szczęście pan w serwisie powiedział że da się je odzyskac,bo dysk twardy nie jest uszkodzony,ale ja tego niestety nie umiem zrobic
Dobra koniec użalania...
Podczas nieobecności na forum coś nowego w ogródku powstało,a mianowicie podwyższona rabatka dla iglaków,żurawek i dawno zakupionych buczków szczepionych,oraz nowe wrzosowisko.W zasadzie to stare zostało tylko przerobione i powiększone.