Dzięki!
Potrzymam w takim razie tą moją paprykę do czasu aż słońce już przestanie dochodzić do werandy, zobaczę na jakim etapie są małe papryczki i albo potrzymam aż dojrzeją albo od razu zamienię w wersję do zimowania. To będzie ciekawy eksperyment

Znalazłam  w lipcu,  tak mi się kojarzy, maleńką siewkę papryki w doniczkowym kwiatku , przesadziłam  do osobnej doniczki. Zawiązała 3 owoce, nie wielkie, podłużne i już zaczynaja dojrzewać
 Znalazłam  w lipcu,  tak mi się kojarzy, maleńką siewkę papryki w doniczkowym kwiatku , przesadziłam  do osobnej doniczki. Zawiązała 3 owoce, nie wielkie, podłużne i już zaczynaja dojrzewać

Słońca brak od paru dni, ciemno, ponuro, trochę doświetlam lampą do uprawy roślin, ale czy coś z tego będzie, kto to wie (aczkolwiek jak patrzę na moje Anaheimy to wydaje się, że im brak słońca w niczym nie przeszkadza..
  Słońca brak od paru dni, ciemno, ponuro, trochę doświetlam lampą do uprawy roślin, ale czy coś z tego będzie, kto to wie (aczkolwiek jak patrzę na moje Anaheimy to wydaje się, że im brak słońca w niczym nie przeszkadza..   )
)