Bratki- niezawodne i piękne! W tym roku zdobyłam takie kolory, że nie mogę się napatrzeć
Ogród Zenka cz.4
Re: Ogród Zenka cz.4
Zenku, a wiesz, że już się u nas zachmurzyło, choć miał byc pogodny dzień?
Bratki- niezawodne i piękne! W tym roku zdobyłam takie kolory, że nie mogę się napatrzeć
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tadek moja działka też w dniu wczorajszym otrzymala sporą dawke wody, co prawda cały dzień padało i było zimno. Był to dzień dla mnie stracony , ale dla roslin znakomity.Tulipany idielkowe kwitną pierwszy ,raz sadzone byly jesienia br.
Carlos dziękuje za odwiedziny i miłe slowa, mam nadzieje że tulipanów tych w najbliższym czasie nornice nie dopadno gdzyż sadzone były w osłonkach.
Carlos dziękuje za odwiedziny i miłe slowa, mam nadzieje że tulipanów tych w najbliższym czasie nornice nie dopadno gdzyż sadzone były w osłonkach.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Aneto chmury dotarły ,może i spadnie deszcz.dkny pisze:Zenku, a wiesz, że już się u nas zachmurzyło, choć miał być pogodny dzień?![]()
wejdz na wątek meteorologiczny Carlosa
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Piękny słoneczny
poranek, z temp. już 11 stopni zachęca do wyjazdu na działkę. Rozpoczęte prace będzie można dokończyć.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Andrzej wczorajszy dzień rzeczywiście należał do ciepłych , choć chwilami pojawiał się porwisty wiatr. Zaplanowane na wczorajszy dzień opryski przeciw grzybowe musiałem przełożyć ,może uda się dzisiaj gdyż dzień ma być równie piękny .
Pozdrawiam Zenek
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zenku bardzo pięknie skalniaczki Ci kwitną.
Ani śladu chwastów, ja swoich doplewić nie mogę.
Widzę ubiorka, mój zmarzł po zimie, ale widzę, że odbija, chociaż kwitł nie będzie .
Ani śladu chwastów, ja swoich doplewić nie mogę.
Widzę ubiorka, mój zmarzł po zimie, ale widzę, że odbija, chociaż kwitł nie będzie .
Uroczo, bajecznie 
- ZENOBIUSZ

Tajka rabaty kwiatowe i skalniaki ich tworzenie i pielęgnacja to hobby mojej M .
Aneta dziękujemy za odwiedziny i miłe slowa.
Aneta dziękujemy za odwiedziny i miłe slowa.
Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Zenku dyptamy u Ciebie wyjątkowo pięknie rosną ja już dałam sobie z nimi spokój stwierdziłam ze szkoda kasy co roku na coś co nie chce u mnie rosnąć,albo ja nie umie ich pielęgnować...
Skalniakowe pięknie kwitną,
dla żony... 
Skalniakowe pięknie kwitną,
-
ulikmi
- 500p

- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Skalniaczek bajeczny
Pięknie Ci wszystko rośnie , a ten dyptan widzę ,że będzie kwitł - nie znam tej roślinki proszę o zdjęcia jak rozkwitnie bo pięknie wygląda

Pięknie Ci wszystko rośnie , a ten dyptan widzę ,że będzie kwitł - nie znam tej roślinki proszę o zdjęcia jak rozkwitnie bo pięknie wygląda
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- Mój mały kawałek zieleni
- ZENOBIUSZ

Marylo dziwię się że Ty tak doświadczony miłośnik roślin masz problem z dochowaniem się dorodnych dyptanów. Według mnie są to rosliny /jak to ja mówię/ bezobsługowe ,ktore kochaja stanowiska sloneczne i raczej suche.
Witaj Ulka dziękuje za odwiedziny i zgodnie z Twoja prośbą wstawiam zdjęcia dyptanu z roku ubiegłego.

Witaj Ulka dziękuje za odwiedziny i zgodnie z Twoja prośbą wstawiam zdjęcia dyptanu z roku ubiegłego.

Pozdrawiam Zenek
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ładna ta rabata małżonki .
Moje dyptamy coś chorują w zeszłym roku biały a w tym roku różowy ,dopiero coś tam wychodzi z ziemi , biały troszkę lepiej wygląda , ale jest o połowę mniejszy niż go sadziłam .
Genia
Moje dyptamy coś chorują w zeszłym roku biały a w tym roku różowy ,dopiero coś tam wychodzi z ziemi , biały troszkę lepiej wygląda , ale jest o połowę mniejszy niż go sadziłam .
Genia
- ZENOBIUSZ

Pozdrawiam Zenek