Hippeastrum(zwartnica) cz.1
- WioLinKa
- 200p

- Od: 26 kwie 2007, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ciotka gratuluję tak pięknego parapetu
Twoje Hipki są cudowne. U mnie kwitnie biały ale coś mi się jego cebyla nie podoba
Robi się jakby pusta, pomarszczona i się zmniejszyła... Pęd z kwiatami jest śliczny i kwiaty dorodne ale ta cebula... Coś mi się zdaje, że jak przekwitnie to ona padnie
Może coś ktoś poradzi 
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciotka - no balsam dla oczu ... zachwytom nie ma końca. A jakimiś upierdliwymi osobami sie nie przejmuj .. może to z zazdrości ;) bo parapet wygląda naprawdę imponująco. Ja może w przyszłym sezonie tez posadzę po kilka cebul na raz .. albo w zdecydowanie krótszych odstępach czasu niz w tym sezonie ;)
-
Reposit-09
-
Reposit-09
-
77malinka
- 200p

- Od: 17 maja 2007, o 20:57
Marysiu, siedzę i siedzę przed twoim parapetem
Istne cuda!
Mój M, który wyjątkową sympatią darzy hipki, nie mógł oderwac oczu od ekranu - tak jak i ja.
Ja mam wszystkiego trzy (piszę słownie, żeby nie rzucało się w oczy) cebule, z czego kwitła tylko jedna... I cóż mi pozostało? Dobrze, że jesteś na forum - Ty i twoje piękne rośliny

Mój M, który wyjątkową sympatią darzy hipki, nie mógł oderwac oczu od ekranu - tak jak i ja.
Ja mam wszystkiego trzy (piszę słownie, żeby nie rzucało się w oczy) cebule, z czego kwitła tylko jedna... I cóż mi pozostało? Dobrze, że jesteś na forum - Ty i twoje piękne rośliny
Pozdrawiam, Małgosia