Ona to lubi i na dodatek jej wszystko pod palcami rośnie.
U mnie pada.

bishop pisze:Spytaj mnie jeszcze raz za 10 lat
Na razie nie potrafię Ci odpowiedzieć

jak nie zapomne to zapytam
  jak nie zapomne to zapytam 

Piękno, magia i tajemniczość
  Piękno, magia i tajemniczość  
  Niestety, najpierw muszę naprodukować, lub jak mówi Pola, nasadzić cień w większych ilościach
 Niestety, najpierw muszę naprodukować, lub jak mówi Pola, nasadzić cień w większych ilościach 

. Po deszczu jeżdzi się na nich jak na łyżwach, tylko z mniejszą gracją
 . Po deszczu jeżdzi się na nich jak na łyżwach, tylko z mniejszą gracją  

A jestem dopiero przy 50 stronie...
 A jestem dopiero przy 50 stronie... O ile większość z moich xiążek mogę polecić lub odradzić, tak tutaj nie potrafię
 O ile większość z moich xiążek mogę polecić lub odradzić, tak tutaj nie potrafię  

masakra.
 masakra. 

s.216 pisze:Także zabawny strumyk długi na dwa metry dla małego ogródka to urządzenie wodne
s.189 pisze:Fantastyczne gatunki sztuki już dawno dały dowód na to, że zbyteczne przedmioty mogą wezwać do odpowiedzi na pytanie o poprzedzającą je cywilizację
s. 178 pisze:Jasne kwiaty wytwarzają substancje emocjonalnie pozytywne dla dzieci
s.149 pisze:Hosta to jedna z roślin pozwalających niezwykły efekt dekoracyjny. Niebieskawe liście dodają jej niezwykłej urody. Kompozycje z innymi gatunkami pozwalają na stworzenie niezwykłych aranżacji z samych tylko host.

Róża przeniesiona do piwnicy poczuła wiosnę, piwniczna szkółka też nie zamierza spać... Nawet motyl, który do warsztatu wleciał na sen zimowy nie może zasnąć:
 Róża przeniesiona do piwnicy poczuła wiosnę, piwniczna szkółka też nie zamierza spać... Nawet motyl, który do warsztatu wleciał na sen zimowy nie może zasnąć: 

Usiłuję to zrozumieć ale chyba głupsza jestem od autora bo nie wiem o co chodzibishop pisze:s.189 pisze:Fantastyczne gatunki sztuki już dawno dały dowód na to, że zbyteczne przedmioty mogą wezwać do odpowiedzi na pytanie o poprzedzającą je cywilizację

Sentencja rokuKompozycje z innymi gatunkami pozwalają na stworzenie niezwykłych aranżacji z samych tylko host.
 Wiesz co, mało sie nie udławiłam. Ta książka to dzieło sztuki.
 Wiesz co, mało sie nie udławiłam. Ta książka to dzieło sztuki.