Kwiatki Adama
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatki Adama
Jej
dostałeś cudne roślinki od Martynki, hibiskusy i skrzydłuś najpiękniejsze, niech Ci szybciutko rosną i kwitną
pelaśki też już jakie duże z Twoich sadzonek przezimowanych? I brawa dla belly za paczusia
wiem tylko że nie można przestawiać roślinki bo tego nie lubi
Kwietniczek też mi się podoba, ja kupiłam te rozporowe dwie sztuki co można 11 kwiatków na nie wrzucić i miejsca mi się zrobiło że hoho, ale Twój ładniejszy ze zdobieniami 
Aniu rzeczywiście bella zaskoczyła mnie bardzo , na całej roślinie ma 8 pączków , nie mogę już doczekać się jak zakwitnie .
Pelargonie , będą ładnie kwitły tylko jak zrobi sie cieplej i słonecznie , bo teraz to plucha i zimno jest .
Anetko ,dziękuję w imieniu roślinek od Martynki , zachorowałem na skrzydłusia jak tylko go zobaczyłem i Martynka spełniła moje marzenie .
Pelargonie sadzone były jesienią , a szczepki pobrane z roślin matecznych .
Właśnie musiałem rozglądnąć się za kwietnikiem , bo miejsca ubywa na parapetach z dnia na dzień. Mój jest na 7 kwiatków, były też na 5 , ale go
nie wziąłem , choć był bardziej stabilny z tej racji , że mniej kwiatów pomieści , a u mnie krucho z miejscem .
To twój duży jest skoro 11 kwiatów zmieści .
Pelargonie , będą ładnie kwitły tylko jak zrobi sie cieplej i słonecznie , bo teraz to plucha i zimno jest .
Anetko ,dziękuję w imieniu roślinek od Martynki , zachorowałem na skrzydłusia jak tylko go zobaczyłem i Martynka spełniła moje marzenie .
Pelargonie sadzone były jesienią , a szczepki pobrane z roślin matecznych .
Właśnie musiałem rozglądnąć się za kwietnikiem , bo miejsca ubywa na parapetach z dnia na dzień. Mój jest na 7 kwiatków, były też na 5 , ale go
nie wziąłem , choć był bardziej stabilny z tej racji , że mniej kwiatów pomieści , a u mnie krucho z miejscem .
To twój duży jest skoro 11 kwiatów zmieści .
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Brawka dla kwitnącej bellci.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Gratuluję kwitnącej hojki
Cóż za dzielne maleństwo
Kwiatki olbrzymy wręcz dostałaś
A kwietniczek extra. Ja mam taki do sufitu i do podlewania za każdym razem muszę się wspinać ;)
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Adamie, pędzę do Ciebie z Gratulacjami na sreberko 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Adamie wspaniale kwiaty nam pokazales paczka od Matrynki niesamowita a i bella prawdziwa supermenka taka mała a już kwitnac chce, fiołeczki z nóg zwalaja 
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam, pochodziłam sobie po wątku popodziwiałam cudowne begonie, taką tygrysią mam ale jeszcze nie kwitła, cudowny pierzasty asparagus i fiołki niesamowite, masz mały busz w domu, hojki widzę też zaczynają skradać Ci parapety
Nie wspominam już o kwiatkach balkonowych cudne
...w ramach wolnego czasu zapraszam też do mnie 
Adamie widzę nie tylko piękne domowe kwiaty ale również masę pięknych ogrodowych kwiatów a w śród nich moje ulubione róże. SUPER.
KOCHANI DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY I GRATULACJE Z OKAZJI SREBERKA
To również Wasza zasługa , bycie pośród tak wspaniałych osób to dla mnie czysta przyjemność.
Celinko , Danusiu
, cieszę się , że zechciałyście do mnie zaglądnąć i zwiedzić moje zieleninki . 
To również Wasza zasługa , bycie pośród tak wspaniałych osób to dla mnie czysta przyjemność.
Celinko , Danusiu
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Moje doniczkowce i sukulenty
KASIU DZIĘKUJĘ

- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja tez gratuluje

Ja też gratuluję sreberka