Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
Wiem, ze przewracają się bo są wysokie... i tam ciągle wieje... są na tarasie...Daisy pisze:Przewracają się bo są wysokie. Astoją na tarasie? Może je czymś obciążysz? Jakieś ciężkie ozdobne kamienie?
Te które mamna kostce brukowej i na kamykach chcę przyszpilić w tym roku takimi zrobionymi z metalu szpilkami zagiętymi na donicy i wbitymi do ziemi. Xięciunio obiecał, że zrobi
Ewa pokaż jak to wygląda?? Mojemu bym pokazała...
Moze wdziałaś gdzieś w necie..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zapłaciłam za abonament PRO. 3,90/mc, to nie majątekDaisy pisze:O rany, mam dośćSkopiowałam zgodnie z zaleceniem Admina 33 i jestem wynudzona, co za głupia robota
![]()
Nie mam konta na fotosiku, to pewnie moje zdjęcia znikną.
Nie wiem czy lepiej wykupić abonament czy skorzystać z jakiejś innej opcji? Najgorsze to to, że tak nie lubię tych nowych programów, przyzwyczaiłam się już do fotosika i znowu klops..
Co Wy planujecie zrobić?
A jaka wygoda , gdy się doda do zakładek " szybkie ładowanie" !!!!
Nie dość, że zdjęcie ładuje się w ciągu sekundy, to jeszcze wgrywanie 10 sz, trawa tyle, ile dobre zaciągnięcie fajką.
A nie jak kiedyś, pół godziny czekania i denerwowania się.
Abonamenty są na szybkim serwerze.
Zamiast darmowego rowerka, dostajemy motor Hondy
Silikon sanitarny na płytkach - nie daje przebarwień, a pozwala na odpływ wody.
Trzeba zrobić " kupki" wielkości jajka.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu a czy przypadkiem nie masz tej psianki, która wydaje owoce ?
Miałam kiedyś taką i nie dopilnowałam.
A owoce były super
Teraz jakoś nie mogę znależć.
Miałam kiedyś taką i nie dopilnowałam.
A owoce były super
Teraz jakoś nie mogę znależć.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Witaj Ewo !
Duze rosliny w donicach,czesto przewraca wiatr u siebie w ogrodzie problem ten rozwiazalem, wkopujac donice z roslinami w ziemie/trzymaja tez dluzej wilgoc/
Jednak wkopac w kostke brukowa albo taras pieknie prezentujace sie doniczki jest "niemozebne"
Niestety widok przewroconych roslin(czesto zostaja uszkodzone,takze pojemniki itd)nie jest przyjemny.
Egzamin zdaja ,tylko naprawde ciezkie pojemniki.
Pozdrawiam Markus
Duze rosliny w donicach,czesto przewraca wiatr u siebie w ogrodzie problem ten rozwiazalem, wkopujac donice z roslinami w ziemie/trzymaja tez dluzej wilgoc/
Jednak wkopac w kostke brukowa albo taras pieknie prezentujace sie doniczki jest "niemozebne"
Niestety widok przewroconych roslin(czesto zostaja uszkodzone,takze pojemniki itd)nie jest przyjemny.
Egzamin zdaja ,tylko naprawde ciezkie pojemniki.
Pozdrawiam Markus
-
x-d-a
Dzień dobry Ewo, w rewanżu za Twoją wizytę (dzięki za miłe słowa) wpadłam do Twojego ogrodu i jestem pod wrażeniem. Na pewno będę go sukcesywnie, w miarę wolnego czasu zwiedzać. Informuję też, że i ja jestem chora na tego wirusa, o którym tu piszecie - jestem ogrodomaniakiem, cokolwiek to znaczy. Sam fakt, że pół niedzieli spędzam na oglądaniu wspaniałych ogrodów na tym forum chyba o czymś świadczy... Mój M twierdzi, że jestem uzależniona - i od komputera, i od ogrodu ( nie wspomnę o zwierzątkach). Pozdrawiam serdecznie i cieplutko, mimo ze na dworze plucha...
Witajcie kochani 
Haniu, na pewno tak zrobię jak radzisz, muszę się tylko wczytać jak to zrobić...
Iza, dopiero w tym roku to zrobimy, wyobrażam to sobie jak takie haki. Jak Xsięciunio zrobi to trzasnę fotkę
Grażynko, dobrze pamiętasz, że mam psiankę, ale moja nie owocuje, pierwszy raz słyszę o takiej owocującej.
Witaj Dala, miło mi Cię gościć, zapraszam ponownie
Hej Markus, no donice tak mają, ale |Hania dała dobry pomysł z tym silikonem!
Pogoda pod psem, w Opolu cały dzień sypał śnieg, mokry ciężki, najgorsze to to, że w prognozie na najbliższe 2 tygodnie zima
Jak na razie dużych strat w ogrodzie nie zauważyłam, laurowiśnia ok, ma pomarznięte tylko pojedyncze liście, zmarzła niestety trzmielina na pniu, zapomniałam osłonić
,
w świetnej kondycji mała kamelia
Przysypałam ją mocno śniegiem i jest zieloniutka.
Szukałam wiosny, krokusy wychodzą z ziemi, narcyzy jakieś takie wielkie, ale one zaczęły wychodzić już w zimie, ciemiernik ma pąki kwiatowe, na bzach nabrzmiałe pąki, a tu powrót zimy
Najchętniej wskoczyłabym do łóżka i przespała czas do marca...
Haniu, na pewno tak zrobię jak radzisz, muszę się tylko wczytać jak to zrobić...
Iza, dopiero w tym roku to zrobimy, wyobrażam to sobie jak takie haki. Jak Xsięciunio zrobi to trzasnę fotkę
Grażynko, dobrze pamiętasz, że mam psiankę, ale moja nie owocuje, pierwszy raz słyszę o takiej owocującej.
Witaj Dala, miło mi Cię gościć, zapraszam ponownie
Hej Markus, no donice tak mają, ale |Hania dała dobry pomysł z tym silikonem!
Pogoda pod psem, w Opolu cały dzień sypał śnieg, mokry ciężki, najgorsze to to, że w prognozie na najbliższe 2 tygodnie zima
Jak na razie dużych strat w ogrodzie nie zauważyłam, laurowiśnia ok, ma pomarznięte tylko pojedyncze liście, zmarzła niestety trzmielina na pniu, zapomniałam osłonić
w świetnej kondycji mała kamelia
Szukałam wiosny, krokusy wychodzą z ziemi, narcyzy jakieś takie wielkie, ale one zaczęły wychodzić już w zimie, ciemiernik ma pąki kwiatowe, na bzach nabrzmiałe pąki, a tu powrót zimy
Najchętniej wskoczyłabym do łóżka i przespała czas do marca...