Kolorowy ogród Geni - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dobry wieczór Geniu,
ja w święta zrobiłam sobie przerwę od forum i teraz z przyjemnością przejrzałam sobie Twoje nowe zdjęcia.
Pięknie i wesoło w Twoim ogrodzie, a pewnie i w domu, skoro tyle gości przyjechało :)
Pogoda chyba już się ustabilizowała, ale teraz tęsknię za odrobiną deszczu. Trudno mi dogodzić ;)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Geniu, zapisałem -"kokoryczka dla Geni jesienią" :D
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:Marcin w końcu jestem ,teraz mogę troszkę popisać.Co słychać w twoim ogrodzie?
Genia
Geniu u mnie co nie co się zmienia. Ale mam jeszcze iny projekt przerobienia drugiej strony ogrodu. Wzdłuż krzewów, które zostały podcięte.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D

Ja tylko na chwilkę bo jutro bo świętach do szkoły... :wink: , dzisiaj jeszcze było wolne :) . A ja miałem dużo pracy w ogródku bo kupiłem 6 róż :;230 i forsycję maluśką obsypaną w kwiatach :D ( ulepie ją nie wiem gdzie... :lol: ) . Róże posadziłem na rabatce po rododendronach ( mam już wszystkich 26 :shock: ) .

Jak tam Twoje Geniu ? , będzie coś z nich ? Trzymam kciuki żeby odbiły te co podmarzły.. , u mnie też 2 troszkę podmarzły ale już wybiły :wink: :) . Masz Geniu , pienne róze , w formie drzewka ?

Niektóre liliowce sporo podrosły , zwłaszcza żólty :wink: , 1 dopiero zaczyna wybijać.... , widać ledwo gołym okiem... , chyba wyrobią sie do zimy :shock: :lol: , marzę aby mi chociaż jeden zakwitł w tym roku... , zwłaszcza ten pełny bordowy , ale on dopiero wybija... :( :wink: . W marcu byłem chory i nie miałem jak bo bym je już wczesniej posadził :( :oops: .

Pięknie kwitną ci narcyzy , masz widze całe kępy , ja mam troche żółtych i białych z żółtym środkiem , ale te drógie to się tygodnia ledwo uchowają i już przekwitają... :evil: , miałem ich kilka w domu wykopanych na świeta to 4 dni i po kwiatkach...
Tata przywiózł mi drzewo i będzie robił kratki pod pnącza i kącik wypoczynkowy , strasznie sie ciesze :D . W tym sezonie chę , żeby było pięknie :wink: :lol: .

Sporo Ci tulipanów juz kwitnie , mnie dopiero 2 miniaturki kaufmanna :wink: .

Dobranoc ;:19
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Geniu :) widzę, że pięknie już u Ciebie na działeczce :) a i po świętach wyglądasz na zadowolona i to najważniejsze :) widzę też że kupiłaś jaskry... czy już mróz im nie grozi? bo ja chciałam wsadzić kłącza ale nie wiem czy już można...i ciekawe czy z nich coś wyrośnie...
pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy życzę :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

kubanki pisze:Dobry wieczór Geniu,
ja w święta zrobiłam sobie przerwę od forum i teraz z przyjemnością przejrzałam sobie Twoje nowe zdjęcia.
Pięknie i wesoło w Twoim ogrodzie, a pewnie i w domu, skoro tyle gości przyjechało :)
Pogoda chyba już się ustabilizowała, ale teraz tęsknię za odrobiną deszczu. Trudno mi dogodzić ;)
Witaj Aniu wczoraj odpisywałam Ci ze 3 razy ale wyskakiwał jakiś błąd i moje odpowiedzi się nie zapisywały mam nadzieję że Dziś nie na darmo piszę.
Masz rację święta były wesołe i pracowite bo w obydwa miałam gości,wczoraj odwiozłam mamę do domu,zastał syn ,który wyjeżdża pod koniec przyszłego tygodnia.
Aniu ja jeszcze nie tęsknię za deszczem,cieszę się każdego dnia słońcem.
Teraz jak popada musisz przyjechać i wziąć sobie troszkę roślin ode mnie.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesik pisze:Geniu, zapisałem -"kokoryczka dla Geni jesienią" :D
Witaj Grzesiu już czas żebyś też cos wybrał sobie w moim ogrodzie bo w końcu zabraknie roślin dla Ciebie.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:
e-genia pisze:Marcin w końcu jestem ,teraz mogę troszkę popisać.Co słychać w twoim ogrodzie?
Genia
Geniu u mnie co nie co się zmienia. Ale mam jeszcze iny projekt przerobienia drugiej strony ogrodu. Wzdłuż krzewów, które zostały podcięte.
To mi się podoba robisz jak ja i ogród nigdy nam się nie znudzi.Przesłali Ci już lilie wodne?
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Artur widzę że cały czas kupujesz i sadzisz .Liliowce gdybyś posadził wcześniej to na pewno by Ci zakwitły prawie wszystkie bo to były piękne duże sadzonki a tak to nie wiem.

Moje róże na razie nie odbijają myślę że nic z nich nie będzie z 40 zostało tylko kilka no i miniaturki.Róż piennych nie mam no i nie mam dla nich miejsca,mój ogród jest mały a i tak w nim tyle piękności.

Witaj Alu być może jak przyjdą przymrozki to moim jaskrom zaszkodzi,ale nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam te piękności. A swoje bulwki jaskrów już wsadziłam też do ziemi .
Genia
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Gieniu W Twoim ogrodzie coraz to nowe kwiatuszki dobywają,od wiosny do póżnej jesieni kwitnienie tip top , aż miło w nim spędzać czas . Ja dzisiaj wcześnie bo za chwilkę idę skończyć siać warzywa , a póżniej czekają inne prace ogrodowe ,trzeba zgubić troszkę kalorii :oops: .
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie ;:196 .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Elu ja z grubsza mam wszystko zrobione ale nic dziwnego mój ogródek jest mały .
A kwiaty rzeczywiście kwitną pięknie teraz te żonkile które mam posadzone pod płotem w koło ,wygląda to pięknie,zdjęcia tego nie oddają.
A o tych kaloriach po świętach az sie boję myśleć. ;:97
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Gieniu masz rację , zdjęcia tego nie pokażą ;:185 . Inaczej jak człowiek ogarnia wzrokiem uroki tego miejsca . Dlatego wiem jak u Ciebie jest pięknie .
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Z bólem serca przeczytałam o różach. Wiele osób zanotowało straty w tym roku.

Mnie też wczoraj nie wysyłało postów, była awaria. Admin już uporał się z problemem.
x_m-i
---

Post »

e-genia pisze: To mi się podoba robisz jak ja i ogród nigdy nam się nie znudzi.Przesłali Ci już lilie wodne?
Genia
Geniu prace ogrodowe nigdy mi się nie znudzą. A lilii jeszcze mi nie przyślą. Napisali mi, że będą małe opóźnienia. Poczekam jeszcze trochę i dam sobie spokój. Wezmę sobie od mojej znajomej i już.
x_m-i
---

Post »

Aska pisze:Z bólem serca przeczytałam o różach. Wiele osób zanotowało straty w tym roku.

Mnie też wczoraj nie wysyłało postów, była awaria. Admin już uporał się z problemem.
Asiu u mnie też niektóre róże nie przetrwały zimy. Wykopałem już 3 sztuki. Reszta czuje się dobrze i już puszcza liście.
A jeśli chodzi o problemy na forum to ostatnio , jak byłem w pracy to nie mogłem wejść do godziny 15.00. Myślałem ,że coś mnie chwyci.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”