Witaj Bożenko w moim ogródku
owszem te cudnej urody róże będą tej wiosny w naszej ofercie,a dokładniej mówiąc w naszym sklepie internetowym ,który już wkrótce będzie gotowy.
Pozdrawiam Marzena
darob66 pisze:Witaj Bożenko w moim ogródku
owszem te cudnej urody róże będą tej wiosny w naszej ofercie,a dokładniej mówiąc w naszym sklepie internetowym ,który już wkrótce będzie gotowy.
Pozdrawiam Marzena
Ooo to miło, lubię sklepy internetowe, można pobuszować i coś fajnego wybrać!
Witam;
cieszę się bardzo ,ze już są chętni do robienia zakupów w naszym sklepiku internetowym.Bardzo się spieszę z zaprezentowaniem tegoż sklepu.Na dzień dzisiejszy mogę dodać informację ,ze będą w nim zarówno byliny, hosty,rośliny szczepione kilkuletnie i co najważniejsze ciekawe odmiany roślin szczepionych jednorocznych.Każdy kolekcjoner i miłośnik iglaczków będzie mógł coś dla siebie wybrać w naprawdę niewielkich cenach.Po za tym będziemy służyli naszym klientom fachową radą,jak nimi się opiekować.
Pozdrawiam Marzena
Witam;
z przyjemnością informuję zainteresowanych ,że od dnia dzisiejszego można odwiedzać nasz sklep internetowy.Sklep jest jeszcze w trakcie budowy,ale można już zapoznawać się z naszą ofertą.Nowe rośliny będę dodawała niemalże każdego następnego dnia.Za ewentualne uwagi i pomysły co do usprawnienia funkcjonowania sklepu będę bardzo wdzięczna.
Aby dostać się do sklepu wystarczy kliknąć na naszą stronę internetową.
Pozdrawiam Marzena
Witaj Marzenko. Oj jak fejnie, że juz jest sklep, zaraz tam ide popatrzeć co i jak. Nie wiem, czy przypominać się o zamówieniu czarodziejskich róż to już pomalutku mogę, czy wystarczy w sklepie złożyc zamówienie?.Lecę teraz do Twojego sklepu. Pozdrawiam
Witaj Giga ;
dziękuję za odwiedzinki no i oczywiście zapraszam do odwiedzania sklepu.Jak już wcześniej pisałam sklep jest jeszcze w fazie testowania ,ale roślinki które już wpisałam i jeszcze dopiszę będą dostępne może od początku marca .Termin muszę uzgodnić z 'Matką Naturą'
Giga oczywiście pamiętam o czarodziejskich różach.Jeszcze ich nie dodałam do sklepu ,ale to zrobię dzisiaj.Jeżeli Masz ochotę to zmów je w sklepie albo dogadamy się na PW.Decyzja należy do Ciebie.
Pozdrawiam Marzena
Witam;
moje cebulowe nie mogą doczekać się wiosny.Śnieg stopniał,a nocne mrozy wróciły
Goryczka kwitnie bezustannie.Po ociepleniu okazało się ,iż cały czas wypuszcza nowe pąki .Ona tak, jak ja CHCE już wiosny
Pozdrawiam Marzena
Witaj Marzenko widzę że twoje wrzosy bardzo dobrze znoszą zimę i są równie
ładne zimą jak i latem.U mnie od 3 dni sypie śnieg i wszystko jest szczelnie okryte białym puchem w ogrodzie panuje cisza i spokój.
Witam; Zenku dziękuję za odwiedzinki
Już czułam zapach wiosny ...a tu ponownie śnieg sypie
Chyba w całym kraju nastąpił powrót zimy.Nie ma co się smucić już i tak bliżej niż dalej wiosny
Pozdrawiam Marzena