Witam niedzielnie

Podlewałam dzisiaj ponad pół dnia,bo jakoś nie wierzę prognozom.Jak się sprawdzą to,to też dobrze,na moich piaskach deszczu nigdy za wiele.
Witaj Ewuniu (
ewka36jj ,bardzo mi miło,że zajrzałaś

Z przyjemnością poznam i ja twoje królestwo.No tak,plecy bolą,kolana czasami,więc jak to jest,że człowiek wlecze się z tego ogrodu obolały,ale szczęśliwy
Karolciu wracam właśnie od ciebie i trochę jestem uspokojona,bo przeczytałam,że magnoliom przemarzły pąki.Nie,nie cieszę się z tego powodu,ale ulżyło mi,bo moja jedna obsypana pąkami ,ale nie zamierza ich rozwijać,więc sądziłam,że spaliłam nawozem

Skoro przemarzły,to nie ma w tym mojej winy,jestem czysta

No nie,nie mam takiego pięknego derenia,jak twój,ale zawsze to pokusa,żeby kupić kupić

Tak,stellata,myślałam,że to Rosea,ale za różowa,więc nie wiem.W tym roku zachwycająca,jak wszystko zresztą
ewarost zapraszam najserdeczniej

Tawuła o tej porze ma swoje pięć minut,więc warto ją mieć.Bergenii mam więcej,ale najlepiej mają się te z tych,teoretycznie,gorszych stanowisk,czyli na skalniaku.Pomidory ze swoich nasionek?
Aniu ja nie czekałam na deszcz,wszystko wyglądało smutno,więc solidnie podlałam.Niech pada,najlepsze podlewanie nie zrówna się z deszczem.

Nie mogłam się oprzeć,żeby nie zrobić bukietu z tawuły.Myślałam jednak,że zaraz się obsypie,a tu nic,stoi,zdobi,nawet płateczka nie zgubił.

Dalie,a wśród nich 2 kobee w namiocikach z butelek.

Dławisza trzymam w ryzach,bo by do domu nie wpuścił

Czarny celebryta pcha się w kadr,ten honorowo czeka aż będzie zauważony
Nie wiem czemu nie zrobiłam zdjęcia amonogawie

Kwiat wypycha kwiat.Jutro