Ogródek Lady-r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj,
bardzo ładne roślinki, tylko koniecznie podpisuj, proszę. Wtedy wizyty u Ciebie będą dla mnie pełniły funkcję edukacyjną. Denerwuję się kiedy coś mi się bardzo podoba, a nie mam pojęcia co to jest. A niestety dotyczy to baaardzo wielu roślin, mimo procesu edukacyjnego, któremu podlegam od już prawie roku.
Podnoszenie rabatek znam w skali mikro, podziwiam, że podołałaś.
Do zobaczenia
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu musiałam podnieść ,bo zmieniałam płot i musiałam zasypać starą podmurówkę,nowy płot poszedł w górę bo nam drogę podsypali.Jeszcze wszystko jest nie skończone,bo brakuje,uliczek i płotków,ale mam nadzieję ,że wiosną już będą. :wink:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu :) ... dawno u Ciebie nie byłam i jestem pod ogromnym wrażeniem zmian. Masę pracy włożyłaś ... teren podniesiony, piękne nasadzenia i ... ani jednego chwaścika ;) jak Ty to robisz ??? :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo całe wakacje walczyłam :wink: ,a pieliłam ....już kilka razy,bo nawiozłam świeżej ziemi niestety zasobnej w chwasty :lol: I teraz chętnie bym wyskoczyła do ogródka,ale nie mogę ,bo zimno i grypka mnie zmogła. :cry: a jestem uparte stworzenie na medycynie naturalnej :lol: :lol: to tylko naturalne "leki" biorę.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu Droga, szybkiego powrotu do zdrowia życzę !!!!!!
Też bardzo popieram naturalne sposoby leczenia - miód, czosnek, herbatkę lipową, ale też można stosować homeopatię (ma wielu zwolenników), ale niestety z doświadczenia wiem, że czasem trzeba z pokorą przyjąć jakies "uzdrawiające" chemiczne świństwo ;)

No a teraz zmykaj do ... ;:41 i szybko zdrowiej, bo chwasty tylko czekają na Twoją absencję :;230
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo właśnie wylazłam z ;:41 bo niestety obowiązki wzywają :wink: Dzieci w szkole,a psina już nie wiedziała co z sobą zrobić ;:214
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Ania :D
Jak ja dawno u Ciebie nie byłam :oops: piękne trawy masz, ten miskant zebrinus śliczny :shock: i chyba perovskię widzę kwitnącą :roll:
Mnie też coś ostatnio na trawy nachodzi :wink: :D
Zdrówka życzę :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuje za życzenia. :lol: Tak to perowskia jednoroczny krzaczek,chyba za gęsto to posadziłam. :wink:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Perovskia jest jednoroczna :?: nie wiedziałam o tym :roll: myślałam ,że to jest krzew podobny do mojej barbuli szarej :? Cały czs tu się człowiek czegoś nowego uczy :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bożenko ona jest wieloletnia :!: Łał ale to zabrzmiało :;230 miałam na myśli,że przez jeden rok tak duża urosła z maleństwa.Jak to można kogoś niechcący w błąd wprowadzić. :oops:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To już teraz wszystko jasne :lol: :lol: bo ja chciałam sobie ją kupić no i zwątpiłam trochę po tym co przeczytałam :wink: teraz juz wiem ,że jest wieloletnia i podobnie jak Barbula też tak szybko rośnie no i kwiatki ma podobne :D
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, Twoja wiedza mnie poraża ... ja dopiero pierwszoklasistka ;) ;) niedawno obchodziłam rocznicę mojego ogrodowego życia ;) Również bardzo lubię wszelkie ozdobne trawy, ale ktoś mnie przestrzegał, żeby nie kupować, bo rozsieją się wszędzie i sobie nie poradzę. Może jakieś sugestie, co jest ciekawe i "bezpieczne" ? No i wskakuj z powrotem do łóżka, grypę trzeba przede wszystkim wyleżeć !!!
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewo dziękuję za troskę,ale nie mam temperatury i od prawie roku jestem na specjalnej terapii oczyszczającej,po której inaczej się choruje :shock: Pozbyłam się wielu dolegliwości z tzw.chorób cywilizacyjnych i od roku nie miałam żadnej tabletki w ustach :lol: chyba ,że witamin. :wink:

Co do traw to mam takie jakieś nieekspansywne i rosną sobie w miejscu,wysiać się nie wysiały,ale mam też jedno cudo,które można przyrównać do półtorametrowego perzu :twisted: Jak będę w lepszym stanie to wrzucę fotki.
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Aniu i cieszę się, że już lepiej się czujesz :)
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, zerknij proszę na P.W. :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”