Ja bym mogła samo to ciasto jeść takie smaczne
Ogród 2
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród 2
Moja mama daje na kilogram mąki 1 jajko i 3 łyżki oleju i zarabia ciepłą wodą .
Pozdrawiam Alicja
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sylwuś
jestem już u Ciebie! Zaległości mam sporko,postaram się je jak najszybciej nadrobić. Spiżarnia
tuż to połowa sklepu!
zapasów a zapasów...
- Magda30
- 500p

- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Sylwus nadrabiam i ja swoja nieobecnosc a przede wszystkim lenistwo bo watek odwiedzam twoj ale tak pocichu z kata spizarnia faktycznie potezna ja mam raptem 2 slojki
takie te moje zapasy
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie
zaraz po obiadku zaplanowałam przeglądanie stron z roślinkami
oczywiście pochwalę sie co zamówiłam
anym- Aniu wypoczełam i nabrałam sił ale dzisiaj jest tak sennie i pochmurno że pewnie bym usneła. zaraz idę pomagać mamie przy obiadku i idę buszować po internecie
aage- Agusiu spiżarka jak najbardziej zapełniona przetworami z rąk mamusi i moich.
alicjad31-Alu a już myślałam ze to ja taki łakomczuch pierogowy jestem
JAKUCH-Jadziu ja jeszcze wczoraj miałam pierogi. Uwielbiam ze szpinakiem więc w tym roku sieję dwa rzędy i jeden do jedzenie drugi do zamrożania na zimę.
Ja pierogi robię różnie raz z jajkiem raz bez, czasami jak pamietam to dodam olej. Oj ale i tak wszystkie zmykają w błyskawicznym tempie z talerza
reniusia20-Renatko cieszę sie że już jesteś:) Zapasy zapasami ale nie ma to jak dżemik swojsiej roboty z bułeczką do kakao, mniam mniam.
Magda30-Madziu również cieszę się że jesteś. Też tak robię że zaglądam do ogrodów jako gość bez zalogowania. Od czegoś trzeba zacząć. Najpierw są dwa słoiki za rok juz jest 10 i tak w każdym sezonie robi sie coraz wiecej
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej i udanej niedzieli
zaraz po obiadku zaplanowałam przeglądanie stron z roślinkami
anym- Aniu wypoczełam i nabrałam sił ale dzisiaj jest tak sennie i pochmurno że pewnie bym usneła. zaraz idę pomagać mamie przy obiadku i idę buszować po internecie
aage- Agusiu spiżarka jak najbardziej zapełniona przetworami z rąk mamusi i moich.
alicjad31-Alu a już myślałam ze to ja taki łakomczuch pierogowy jestem
JAKUCH-Jadziu ja jeszcze wczoraj miałam pierogi. Uwielbiam ze szpinakiem więc w tym roku sieję dwa rzędy i jeden do jedzenie drugi do zamrożania na zimę.
Ja pierogi robię różnie raz z jajkiem raz bez, czasami jak pamietam to dodam olej. Oj ale i tak wszystkie zmykają w błyskawicznym tempie z talerza
reniusia20-Renatko cieszę sie że już jesteś:) Zapasy zapasami ale nie ma to jak dżemik swojsiej roboty z bułeczką do kakao, mniam mniam.
Magda30-Madziu również cieszę się że jesteś. Też tak robię że zaglądam do ogrodów jako gość bez zalogowania. Od czegoś trzeba zacząć. Najpierw są dwa słoiki za rok juz jest 10 i tak w każdym sezonie robi sie coraz wiecej
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej i udanej niedzieli
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Koniecznie pochwal się zakupami 
- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj Sylwio.
Tak sobie oglądam Twój ogród od kilku dni, powolutku między domowymi zajęciami. Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia i poczytałam o Twoich ogrodowych zmaganiach i planach, o dziwacznym sąsiedzie o troskach i radościach. Ogród bardzo się zmienił, włożyłaś w niego mnóstwo pracy i bardzo mnie cieszy, że tak młoda i przesympatyczna osoba lubi te ogrodowe zmagania.
Będę zaglądała tu z przyjemnością, zapewne częściej po cichutku, bo marna ze mnie gaduła, ale naprawdę z dużą przyjemnością.
Tak sobie oglądam Twój ogród od kilku dni, powolutku między domowymi zajęciami. Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia i poczytałam o Twoich ogrodowych zmaganiach i planach, o dziwacznym sąsiedzie o troskach i radościach. Ogród bardzo się zmienił, włożyłaś w niego mnóstwo pracy i bardzo mnie cieszy, że tak młoda i przesympatyczna osoba lubi te ogrodowe zmagania.
Będę zaglądała tu z przyjemnością, zapewne częściej po cichutku, bo marna ze mnie gaduła, ale naprawdę z dużą przyjemnością.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Sylwia85
- 1000p

Witajcie cóz miałam się chwalić ale niestety mogę jedynie napisać że dzisiaj kupiłam nasiona szpinaku i aksamitki niskiej. Wczoraj miały być zakupy ale miałam niespodziewanych gości i tak wyszło, czy dzisiaj coś zamówie nie wiem. W nocy nie mogłam spać i jeszcze śniły mi się głupoty, wiec pewnie położe się wcześniej spać.
Dorotko, Madziu jak tylko coś kupię pochwalę się Wam najpierwszym
kocica-Ewo, witam nowego gościa bardzo serdecznie.
Zapraszam i cieszę się że zaglądasz tutaj z przyjemnością. Dziękuję za młoda i przesympatyczna osobę, już troszkę lat mam
Wygląd ogrodu to nie tylko moja zasługa ale i rodziców, staram sie ich wyręczać jak tylko mogę ale jak tylko jestem w pracy to moja mama czy tato do ogrodu i juz coś tam działają. Uwielbiam ogród, rośliny, dzięki nim się wyciszam, sprwiają mi przyjemność i zadowolenie. Mogłabym cały czas przy nich być. Tak czasami zastanawiam się jakby wyglądało moje życzie gdyby nie rośliny. W trudnych momentach czy chwilach zawsze uciekam do ogrodu i do moich roślinek.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Dorotko, Madziu jak tylko coś kupię pochwalę się Wam najpierwszym
kocica-Ewo, witam nowego gościa bardzo serdecznie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Sylwunia - i ty rozpoczynasz działkowo-wiosenne przygotowania
Ja jeszcze nic w zasadzie nie działam .Może jak cos pojawi sie w B... ,bo innego marketu u mnie nie ma. 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwuś ,bo ogród to nasza cicha przystań .Tam czujemy się swobodnie i pozytywnie naładowani
.
- Sylwia85
- 1000p

Witajcie dziewczyny
Jadziu e-babcia pomalutku działam ale jeszcze takich wiekszych zakupów nie robiłam. W biedronce jeszcze nic nie ma byłam dzisiaj. Są tylko rośliny do domku sanseveria, kaktusy i takie których nazwy nie pamietam. Chciałabym już wyjść do ogrodu i w rabatki. tylko jeszcze ten kret nie daje mi spokoju. Wszedzie mi kopce robi i roślinki podnosi. Skubany...
Jadziu JAKUCH oj tak święte słowa

Jadziu e-babcia pomalutku działam ale jeszcze takich wiekszych zakupów nie robiłam. W biedronce jeszcze nic nie ma byłam dzisiaj. Są tylko rośliny do domku sanseveria, kaktusy i takie których nazwy nie pamietam. Chciałabym już wyjść do ogrodu i w rabatki. tylko jeszcze ten kret nie daje mi spokoju. Wszedzie mi kopce robi i roślinki podnosi. Skubany...
Jadziu JAKUCH oj tak święte słowa
- Sylwia85
- 1000p

Alu dziękuję i wajemnie 
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Widzę że kreciki nie tylko u mnie grasują , na karbid je lub na rybkę a może śledzika