Bylam blisko bo myslalam o brokulach. Forum doksztalca...kiedys sama bym to pomylilam z keikifurious pisze:Chłopie nie wierz jej. Toż to kalafior kiełkuje
Storczyki Callanthe cz.II :)
Re: Storczyki Callanthe cz.II :)
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
furious pisze:Chłopie nie wierz jej. Toż to kalafior kiełkuje
-
Darka89
furious pisze:Chłopie nie wierz jej. Toż to kalafior kiełkuje
Kocham te Twoje teksty
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Ja mam tez takiego basel kieki, dzisiaj dojrzalam jeden korzonek 
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja juz sie nie wypowiadam 
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
A to nie jest niedojrzała kolba kukurydzy? 
Hi hi Pati to teraz Twój chłopak już na pewno Ci nie uwierzy, że to basal keiki 
Nie, idzie w liścieCallanthe pisze:Tomku, a masz już na tym Twoim kalafiorze jakieś korzenie?
Pati, czy Ty byłaś dziś na giełdzie czy coś pomyliłam i to nie ten dzień ? 
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Dziękuję i pozdrawia równieżfurious pisze: Nie, idzie w liścieAle skoro taki dziwak wystąpił u mnie (faceta) i u Twojego faceta (faceta), to może to jest trop. Cudaczki u chłopaczków
Pozdrów go ode mnie.
Być może to jest jakiś związek, że tylko u facetów rosną takie cudaki
Tak Aniu, byłam dzisiaj na giełdzie i myślałam, że sobie na niej w łeb strzelęajania pisze:Pati, czy Ty byłaś dziś na giełdzie czy coś pomyliłam i to nie ten dzień ?
Storczyków szukać ze świeczką. Uwierz mi, takiej lipy dawno nie widziałam.
Pojechałam z nadzieją, że się nie zabiorę i już kombinowałam sobie paletkę. Zajeżdżam, a tam może 30 Phalaenopsisów na całej giełdzie i 3 Dendrobia
Mam nadzieję, że na Franowie będzie ciekawiej, bo normalnie już dzisiaj mi ciśnienie podskoczyło
Byłam jeszcze dodatkowo w Auchan, LM, x2 Biedronka, Netto, 3x kwiaciarnia i coś tam było, ale same prawie białe i różowe.
Były miniaturki Phalaenopsisów w LM w kolorze zielonym. Tyle z ciekawych rzeczy
To faktycznie lipa...
. Wiesz, na Franowie jest takie stoisko a w zasadzie cały box z Phaaenopsisami (i bodajże Anthurium). Jest tam tego dużo no ale kolory to już zależy co przyjedzie. Nieraz są na prawdę fajne a innym razem popularne kolory.
Poza tym na innych stoiskach są storczyki wśród innych roślin, taki tzw. materiał mieszany i w sumie tam bywają najciekawsze, mimo, że wybór najmniejszy a storczyki często są częścią innego asortymentu.
Poza tym na innych stoiskach są storczyki wśród innych roślin, taki tzw. materiał mieszany i w sumie tam bywają najciekawsze, mimo, że wybór najmniejszy a storczyki często są częścią innego asortymentu.
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Czyli mówisz, że trzeba mieć oczy szeroko otwarte
Ja tam będę pierwszy raz więc jestem pewna, że połowy nie zauważę, bo po prostu tam nie trafię
Ale miejmy nadzieję, że coś tam uda się upolować, bo lista długa i szeroka, a kwiatów nie ma
Ja tam będę pierwszy raz więc jestem pewna, że połowy nie zauważę, bo po prostu tam nie trafię
Ale miejmy nadzieję, że coś tam uda się upolować, bo lista długa i szeroka, a kwiatów nie ma