Effkowe pole III
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Effkowe pole III
Hej dziewczynko,obudziłam się...Co u Ciebie?
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Hej Marzenko ,ranny ptaszek dzisiaj z ciebie .Ja pozwoliłam sobie pospac az do Maii w ogrodzie , bo póżno poszlam spac.
Dziś w Przemyślu wieje chyba halny bo mam wrażenie ,że chce mi wyrwać wywietrznik w kuchni.Na górkę pewnie nie polecę bo mam cóecię w domu i muszę sie nią nacieszyć ,miłego dzionka Marzenko.
Jolciu kochana liczę ,że znajdziesz jeszcze troche czasu w póżniejszej porze .Wczoraj miałam pogrzeb,i przez parę dni będę miała gości a do tego do końca miesiąca mam środowiskowego pacjenta,do którego chodzę nie w godzinach pracy a po ,dlatego nie łapię zakrętu.Miejmy nadzieje ,ze jakoś to sie ułoży.
Dziś w Przemyślu wieje chyba halny bo mam wrażenie ,że chce mi wyrwać wywietrznik w kuchni.Na górkę pewnie nie polecę bo mam cóecię w domu i muszę sie nią nacieszyć ,miłego dzionka Marzenko.
Jolciu kochana liczę ,że znajdziesz jeszcze troche czasu w póżniejszej porze .Wczoraj miałam pogrzeb,i przez parę dni będę miała gości a do tego do końca miesiąca mam środowiskowego pacjenta,do którego chodzę nie w godzinach pracy a po ,dlatego nie łapię zakrętu.Miejmy nadzieje ,ze jakoś to sie ułoży.
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Effcia , hej
Ja jestem niewyspany przez halnego
Całą noc w wywietrznikach gwizdało , na gałęziach drzew wygrywał całą noc , teraz też wieje. Przez moment było słonecznie , bez chmurki na niebie, teraz znowu zachmurzone.
Jolu , no to mało kilka trawek na daszek dla strusia
Od 12 stycznia zapowiadają zimę, lepiej siedź w domu 
Ja jestem niewyspany przez halnego
Jolu , no to mało kilka trawek na daszek dla strusia
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj z rana. Czytam tu o wykorzystaniu trawek i w tym roku znalazłam jeszcze ejdno zastosowanie. Opatuliłam miskantowymi tyczkami swoją młodą brrzoskwinię
Pozdrawiam niedzielnie!
Pozdrawiam niedzielnie!
- E@K66

Hej Tadziulku ,witam cie niedzielnie ,w Przemyślu nic sie nie zmieniło duje dalej.Nosa nie myśle wychylać , jakoś tak przytulnie w domku
Wandziu
cześć kochana ,miło ze wpadłaś ,zima daje duzo czasu do myślenia ,może sama jeszcze coś wymyślę.Prawdę powiedziawszy żal mi "snopków" ,które rok w rok pale na ognisku,a można by coś z nich wymodzić 
Wandziu
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Effciu ,a czy te snopki nie nadawały by się przypadkiem na kompost

Pozdrawiam Alicja
- E@K66

Witam cię Alicjo niedzielnie
myślę że by sie nadawały do wielu rzeczy , na przykład można nim śćiółkować rabaty bylinowe ale pod warunkiem że mamy je czym rozdrobnic.Na kompost rzuciłam liście z Giganteusa i będę obserwować ile czasu potrzebują aby sie rozłożyc.Wszystko wyjdzie w praniu 
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiam Gosia
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ten widok noworoczny
Nie mogłam się oderwać od patrzenia. Mieszkasz w pięknym miejscu
Może ty coś wymyślisz-chodzi o Giganteusa. Posadziłam dwa lata temu sadzonkę, która nie przeżyła zimy
Posadziłam nową w tym samym miejscu i też nie rośnie jakoś rewelacyjnie. A pasuje mi na początku rabaty, blisko jest duży jałowiec Skyrocket, ale inne trawy dają sobie radę.
Może ty coś wymyślisz-chodzi o Giganteusa. Posadziłam dwa lata temu sadzonkę, która nie przeżyła zimy
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Witaj Ewcia jakoś to będzie ja nie dawno wróciłam z pracy dla mnie to nie była niedziela ale za to jutro szaleję po mieście i załatwiam sprawy i strugam cwaniak że nie idę do pracy.
Za to wszystkim zmuszonym rano powstać do ciermiężnej harówki życzę przemiłego spokojnego,udanego dnia.

-
Marzenka79
- 1000p

Miałam iść z koleżanką i dzieciakami na światełko,ale rozpętało sie piekło za oknem:deszcz ze śniegiem,wiatrzycho...Strach wychylić nos za drzwi 
- E@K66

Alusia
Gosiu ty mnie nie drażnij tą rukolą bo ja nawet wczoraj wspominałam ją opowiadając córce jakie pyszności miałam od ciebie
Ewciu prawdę powidziawszy nie mam pojęcia co temu dziadowi nie pasuje ,może ma za sucho,ale z drugiej strony znowu Skyrocket to nie taki pijok żeby mu całą wode zabierał,wstaw fotkę albo daj namiray na stronę to sobie znajde.Wiesz co daj mu trochę czsu jeszcze
Jolcia odpoczywaj kochana należy ci sie ,a te życzenia dla wcześnie wstających to dla mnie dzisiaj
Marzenko nie dziwie ci sie że siedziałaś w domku.Ja wczoraj też nosa nie wystawiłam nigdzie.
wiało i duło z każdej strony,brry tylko w domku przyjemnie.
Gosiu ty mnie nie drażnij tą rukolą bo ja nawet wczoraj wspominałam ją opowiadając córce jakie pyszności miałam od ciebie
Ewciu prawdę powidziawszy nie mam pojęcia co temu dziadowi nie pasuje ,może ma za sucho,ale z drugiej strony znowu Skyrocket to nie taki pijok żeby mu całą wode zabierał,wstaw fotkę albo daj namiray na stronę to sobie znajde.Wiesz co daj mu trochę czsu jeszcze
Jolcia odpoczywaj kochana należy ci sie ,a te życzenia dla wcześnie wstających to dla mnie dzisiaj
Marzenko nie dziwie ci sie że siedziałaś w domku.Ja wczoraj też nosa nie wystawiłam nigdzie.
wiało i duło z każdej strony,brry tylko w domku przyjemnie.
-
Marzenka79
- 1000p

Effunia w pracy też ok,bo się robię to co lubię,chociaż od papierów wolę praktykę
A najlepiej to już na własnej ziałeczce 
-
swistak
- 200p

- Od: 22 maja 2013, o 20:58
No tak stare babcie pod piec bo na polu trochę dmucha i jest zawierucha,a zapalić swiatełka to nie było komu i jak zawsze ktos musi być winny. pozdrawiam piotr