Effkowe pole III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Effkowe pole III

Post »

Hej dziewczynko,obudziłam się...Co u Ciebie?
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hej Marzenko ,ranny ptaszek dzisiaj z ciebie .Ja pozwoliłam sobie pospac az do Maii w ogrodzie , bo póżno poszlam spac.
Dziś w Przemyślu wieje chyba halny bo mam wrażenie ,że chce mi wyrwać wywietrznik w kuchni.Na górkę pewnie nie polecę bo mam cóecię w domu i muszę sie nią nacieszyć ,miłego dzionka Marzenko.

Jolciu kochana liczę ,że znajdziesz jeszcze troche czasu w póżniejszej porze .Wczoraj miałam pogrzeb,i przez parę dni będę miała gości a do tego do końca miesiąca mam środowiskowego pacjenta,do którego chodzę nie w godzinach pracy a po ,dlatego nie łapię zakrętu.Miejmy nadzieje ,ze jakoś to sie ułoży. ;:196
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Effcia , hej ;:168
Ja jestem niewyspany przez halnego ;:174 Całą noc w wywietrznikach gwizdało , na gałęziach drzew wygrywał całą noc , teraz też wieje. Przez moment było słonecznie , bez chmurki na niebie, teraz znowu zachmurzone.
Jolu , no to mało kilka trawek na daszek dla strusia :;230 :;230 Od 12 stycznia zapowiadają zimę, lepiej siedź w domu :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj z rana. Czytam tu o wykorzystaniu trawek i w tym roku znalazłam jeszcze ejdno zastosowanie. Opatuliłam miskantowymi tyczkami swoją młodą brrzoskwinię :D
Pozdrawiam niedzielnie!
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Tadziulku ,witam cie niedzielnie ,w Przemyślu nic sie nie zmieniło duje dalej.Nosa nie myśle wychylać , jakoś tak przytulnie w domku :D
Wandziu :wit cześć kochana ,miło ze wpadłaś ,zima daje duzo czasu do myślenia ,może sama jeszcze coś wymyślę.Prawdę powiedziawszy żal mi "snopków" ,które rok w rok pale na ognisku,a można by coś z nich wymodzić ;:172
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Effciu ,a czy te snopki nie nadawały by się przypadkiem na kompost :?: :D
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam cię Alicjo niedzielnie ;:168 myślę że by sie nadawały do wielu rzeczy , na przykład można nim śćiółkować rabaty bylinowe ale pod warunkiem że mamy je czym rozdrobnic.Na kompost rzuciłam liście z Giganteusa i będę obserwować ile czasu potrzebują aby sie rozłożyc.Wszystko wyjdzie w praniu ;:306
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Miłej niedzieli ;:196 Ewuś
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit A ja dzisiaj przed atakiem deszczu ze śniegiem zerwałam jeszcze trochę rukoli :tan , a wczoraj kupiłam nasionka selera pelargonii łososiowej, lobelii i pełnej petunii, mam zamiar dzisiaj wysiać, żeby zrównoważyć szarugę za oknem ;:215 . Pozdrawiam wszystkich, damy radę do wiosny ;:4
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Ten widok noworoczny ;:oj Nie mogłam się oderwać od patrzenia. Mieszkasz w pięknym miejscu :D
Może ty coś wymyślisz-chodzi o Giganteusa. Posadziłam dwa lata temu sadzonkę, która nie przeżyła zimy :( Posadziłam nową w tym samym miejscu i też nie rośnie jakoś rewelacyjnie. A pasuje mi na początku rabaty, blisko jest duży jałowiec Skyrocket, ale inne trawy dają sobie radę.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Witaj Ewcia jakoś to będzie ja nie dawno wróciłam z pracy dla mnie to nie była niedziela ale za to jutro szaleję po mieście i załatwiam sprawy i strugam cwaniak że nie idę do pracy. ;:306 :tan Za to wszystkim zmuszonym rano powstać do ciermiężnej harówki życzę przemiłego spokojnego,udanego dnia. ;:180 ;:196
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Miałam iść z koleżanką i dzieciakami na światełko,ale rozpętało sie piekło za oknem:deszcz ze śniegiem,wiatrzycho...Strach wychylić nos za drzwi ;:303
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alusia ;:168

Gosiu ty mnie nie drażnij tą rukolą bo ja nawet wczoraj wspominałam ją opowiadając córce jakie pyszności miałam od ciebie ;:172

Ewciu prawdę powidziawszy nie mam pojęcia co temu dziadowi nie pasuje ,może ma za sucho,ale z drugiej strony znowu Skyrocket to nie taki pijok żeby mu całą wode zabierał,wstaw fotkę albo daj namiray na stronę to sobie znajde.Wiesz co daj mu trochę czsu jeszcze ;:108

Jolcia odpoczywaj kochana należy ci sie ,a te życzenia dla wcześnie wstających to dla mnie dzisiaj ;:196

Marzenko nie dziwie ci sie że siedziałaś w domku.Ja wczoraj też nosa nie wystawiłam nigdzie.
wiało i duło z każdej strony,brry tylko w domku przyjemnie.
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Effunia w pracy też ok,bo się robię to co lubię,chociaż od papierów wolę praktykę :uszy A najlepiej to już na własnej ziałeczce ;:108
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58

Post »

No tak stare babcie pod piec bo na polu trochę dmucha i jest zawierucha,a zapalić swiatełka to nie było komu i jak zawsze ktos musi być winny. pozdrawiam piotr
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”