Zeniu serdecznie dziękuję

, oj mrozi, mrozi, dzisiaj byłam na działce, widoki nieciekawe, Rh mają liście skręcone w rurki inne rośliny też jakieś pokurczone, trawniki brązowe się zrobiły a ziemia jak skała, chyba do maja nie rozpuści się. Czy twoją różę pienną zabezpieczyłaś na zimę?
Adamie dziękuję za miłe słowa

, dawno cię nie było tym bardziej miło mi, że odwiedziłeś. Bardzo optymistyczne przysłowie, oby się sprawdziło. Zaskoczyłeś mnie daliami, przyznaję, że są niezwykle piękne a odmiany tak różne, że można głowę stracić, wiele z nich widziałam po raz pierwszy. Czy te wszystkie piękności rosną u ciebie?
Agusiu gdy kwitną Rh jest co podziwiać ale gdybyś zobaczyła je dzisiaj to obraz nędzy i rozpaczy, wiszą takie klapnięte więc mam obawy jak to będzie wiosną.
Halinko jesteś miła, dziękuję

. Nie wiem czy w tym roku będzie co oglądać, są zbyt duże mrozy i dość długo trzymają. Pożyjemy, zobaczymy.
Ewuniu serdecznie dziękuję

, powoli wracam do "normalności", nawet dzisiaj byłam na działce, widok zmarzniętych roślin jest nieciekawy.
Małgosiu też kiedyś myślałam tak jak ty ale jest wiele odmian Rh i każdy ma swoją nazwę.
Haniu witaj nowy gościu, dziękuję za pochlebne słowa

cieszę się, że podoba ci się w moim ogródku więc zapraszam, będziesz zawsze mile widziana.