A swoją drogą, gdzie to u nas tak ślicznie? Ja ostatnio tylko korki widzę i ze złości chyba na nic wokół nie patrzę...A przecież mogłabym, czas jest
Ogródek AGNESS cz. 10
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Też się lekko zbulwersowałam tą wiadomością o bytności w Lublinie, ale rozumiem, usprawiedliwiam, będą jeszcze bardziej sprzyjające okoliczności, niech te choroby pójdą precz!
A swoją drogą, gdzie to u nas tak ślicznie? Ja ostatnio tylko korki widzę i ze złości chyba na nic wokół nie patrzę...A przecież mogłabym, czas jest
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu ale to baaaardzo daleko.....mnie pozostaje niestety internet i niestety dużo drożej.....plus jeszcze przesyłka
Aguś wcale się nie dziwię, ze się nie oparłaś, bo jest cudna.....podejrzewam, że w przyszłym roku już będziesz wciąż do niej biegać i się zachwycać.......tak ja to robię
Martuś dziś był baaaardzo zapełniony dzień.....sporo spraw do załatwienia, bałam się, że do pracy się spóźnię....ale wyszło na styk
A zachwycałam się tak trasą .......widoki niesamowite.....naprawdę.....szczególnie jak jechało się przez las.......no ja dosłownie rozpływam się przy tych intensywnych jesiennych barwach
.....Tym bardziej, że u mnie w ogrodzie rośliny nie chcą pozbyć się letniej zieloności
.....jedynie wino raczyło zacząć się przebarwiać 
Aguś wcale się nie dziwię, ze się nie oparłaś, bo jest cudna.....podejrzewam, że w przyszłym roku już będziesz wciąż do niej biegać i się zachwycać.......tak ja to robię
Martuś dziś był baaaardzo zapełniony dzień.....sporo spraw do załatwienia, bałam się, że do pracy się spóźnię....ale wyszło na styk
A zachwycałam się tak trasą .......widoki niesamowite.....naprawdę.....szczególnie jak jechało się przez las.......no ja dosłownie rozpływam się przy tych intensywnych jesiennych barwach
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pewnie masz rację
albo sobie w jej pobliżu leżaczek rozłożę i będę się zachwycać 
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Aga ty nie bądź taka skromna
Tylko dawaj zdjęcie do kalendarza tak jak Andrzej przykazuje 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aguś
tak tak dawaj zdjęcia do kalendarza...

- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie było i przegapiła bym te wspaniałe hortensje . 
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Agnieszko, widzę że u Ciebie też królują w tym roku hortensje bukietowe 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Rzadko spotykana chryzantemka
Piękna 
Aguś u Ciebie dopiero zaczynają kwitnąć chryzantemy ? ta ze zdjęcia jest piękna urocza cudna
jak się rozrośnie to ja chętnie przygarnę ociupinkę
Tak podczytuję co u córci i zasmuciło mnie to ,że czeka ja kolejna porcja zastrzyków
oby to pomogło 
Tak podczytuję co u córci i zasmuciło mnie to ,że czeka ja kolejna porcja zastrzyków
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko piękne ta chryzantema ona jest wysoka biała jak się rozwiną kwiaty ?
Genia
Genia
- AgaNet

Różności piękne, ale mnie zdziwiło że u Ciebie hosty jeszcze w takim ślicznie zielonym kolorze
Aga bo Agnieszka te hosty maluje
No niemożliwe,żeby były takie soczyste.
Wczoraj i ja z Nelą podziwiałyśmy uroki jesieni.Wybrałyśmy się do szkółki w Dankowicach a trasa jest właśnie taka jak lubisz.
Dużo pięknych ogrodów,pól,gdzieś tam mały lasek,no i widok na góry.Kolory bajeczne a do tego piękna pogoda.
Wczoraj i ja z Nelą podziwiałyśmy uroki jesieni.Wybrałyśmy się do szkółki w Dankowicach a trasa jest właśnie taka jak lubisz.
Dużo pięknych ogrodów,pól,gdzieś tam mały lasek,no i widok na góry.Kolory bajeczne a do tego piękna pogoda.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AgaNet

Też tak myślęan-ka pisze:Aga bo Agnieszka te hosty malujeNo niemożliwe,żeby były takie soczyste.
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Ta chryzantemka przypomina mi tą moją, która miała byc cała pomarańczowa. Tyle , ze moja w srodku jest bardziej kremowa. moja rosnie w pełnym słońcu, jak wszystko u mnie