Rośliny Krystyny
Re: Rośliny Krystyny
krysiu no to postaram, sie uzbroić w cierpliwość. Zafunduj mu porządną sesję zdjeciową. Ja przeglad moich będę robiła w weekend 

- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie jestem szczególnym fanem begonii ale te które pokazałaś naprawdę godne uwagi. 
Ale hojki... Najładniejsze.

Ale hojki... Najładniejsze.

- 
				heliofitka
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu gdzie tam zima...ho ho ho..a ty już martwisz się o begonie   Z własnego podwórka mogę Ci powiedzieć, że najbardziej kapryśne są odmiany begonii królewskiej. Pozostałe nie sprawiają praktycznie żadnych problemów. Mam kilka królewskich i zimą po prostu zaciskam zęby i delikatnie usuwam kolejne liście
  Z własnego podwórka mogę Ci powiedzieć, że najbardziej kapryśne są odmiany begonii królewskiej. Pozostałe nie sprawiają praktycznie żadnych problemów. Mam kilka królewskich i zimą po prostu zaciskam zęby i delikatnie usuwam kolejne liście   ...ale za to, jak przyjdzie wiosna
 ...ale za to, jak przyjdzie wiosna   szaleją jak głupie i pięknieją z dnia na dzień
  szaleją jak głupie i pięknieją z dnia na dzień  

Z własnego podwórka mogę Ci powiedzieć, że najbardziej kapryśne są odmiany begonii królewskiej. Pozostałe nie sprawiają praktycznie żadnych problemów. Mam kilka królewskich i zimą po prostu zaciskam zęby i delikatnie usuwam kolejne liście
  Z własnego podwórka mogę Ci powiedzieć, że najbardziej kapryśne są odmiany begonii królewskiej. Pozostałe nie sprawiają praktycznie żadnych problemów. Mam kilka królewskich i zimą po prostu zaciskam zęby i delikatnie usuwam kolejne liście   ...ale za to, jak przyjdzie wiosna
 ...ale za to, jak przyjdzie wiosna   szaleją jak głupie i pięknieją z dnia na dzień
  szaleją jak głupie i pięknieją z dnia na dzień  
Musisz chyba  w pałacu mieszkać, żeby tyle i TAKICH okazów trzymać!   Zdrówka!
  Zdrówka!

Zdrówka!
  Zdrówka!http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=43405" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=43707" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=43707" onclick="window.open(this.href);return false;
No właśnie chyba w pałacu... gdzie Ty to wszystko mieścisz to ja nie wiem.   

Ale fakt, piękne wszystko niemożebnie, no i jak tu nie chcieć kolejnych nowości.

Ale fakt, piękne wszystko niemożebnie, no i jak tu nie chcieć kolejnych nowości.

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Wszystkim dziękuję za odwiedziny   

zeberka4 - zawsze żal jak ulubiony współmieszkaniec odchodzi.Przeważnie tak bywa,że mamy możliwość odbudować
to co tracimy.Zgadzam się z Tobą,że z koralową nie pownno być problemu,a reszta - zobaczymy.
Na razie idzie lato,a ciepełko begonie lubią (my też - koty i ja),więc przed nami same szczęśliwe dni.
AdaK - bardzo jestem ciekawa tych fotek.Edek się pręży do aparatu 

hen_s - Henryku,u mnie też tak było.Chętnie podziwiałam u innych,ale wzięło mnie - i postanowiłam je mieć 

Hojki dziękują,ja też - są piękne,ale i zaraźliwe to jest 

heliofitka - charakter taki Iwonko.Martwię się zawsze sto lat naprzód,a przecież w sobotę ma być koniec świata 

Zawsze jak mam coś takiego humorzastego to myślę sobie,że tym razem to na pewno będzie nam razem fajnie !!!.Tak jest i tym razem,
ale teraz może z powodzeniem 

flichoo - jak pod jednym sufitem tyle kwiatowej arystokracji,to chyba mieszkamy w pałacu 

@lina - Alinko,no właśnie!!!!Ty chociaż masz więcej okien,ale nie narzekam.Co mam zrobić skoro teraz te zielone,i pączkowe i często kolorowe nałażą
mi na oczy,no co 

zeberka4 - zawsze żal jak ulubiony współmieszkaniec odchodzi.Przeważnie tak bywa,że mamy możliwość odbudować
to co tracimy.Zgadzam się z Tobą,że z koralową nie pownno być problemu,a reszta - zobaczymy.
Na razie idzie lato,a ciepełko begonie lubią (my też - koty i ja),więc przed nami same szczęśliwe dni.
AdaK - bardzo jestem ciekawa tych fotek.Edek się pręży do aparatu

hen_s - Henryku,u mnie też tak było.Chętnie podziwiałam u innych,ale wzięło mnie - i postanowiłam je mieć

Hojki dziękują,ja też - są piękne,ale i zaraźliwe to jest

heliofitka - charakter taki Iwonko.Martwię się zawsze sto lat naprzód,a przecież w sobotę ma być koniec świata

Zawsze jak mam coś takiego humorzastego to myślę sobie,że tym razem to na pewno będzie nam razem fajnie !!!.Tak jest i tym razem,
ale teraz może z powodzeniem

flichoo - jak pod jednym sufitem tyle kwiatowej arystokracji,to chyba mieszkamy w pałacu

@lina - Alinko,no właśnie!!!!Ty chociaż masz więcej okien,ale nie narzekam.Co mam zrobić skoro teraz te zielone,i pączkowe i często kolorowe nałażą
mi na oczy,no co

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna

Zapraszam - Krystyna
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Krysiu Twoje hiacenty są prześliczne, widać ,że wszystkie uprawiane z pasją, zadbane.Mam oczywiście na myśli wszystkie doniczkowe. 

nie było mnie chwilę, a mistrzyni doniczkowych - Krysia - już zdążyła wzbogacić kolekcję  pięknie! niech roślinki zdrowo rosną
 pięknie! niech roślinki zdrowo rosną 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Krysiu śliczne begonki do Ciebie zawitały   

Czekam na kwiatki na minibell one są takie cudowne
  one są takie cudowne  

Czekam na kwiatki na minibell
 one są takie cudowne
  one są takie cudowne  
- kociara
Dla wszystkich moich gości   

Helen - cieszę się krajanko,że do mnie zawitałaś.Usiłuję się dopatrzeć z której dzielnicy jesteś?Z której zresztą nie byłabyś,miło,że wpadłaś.
Masz rację - z pasjami niektórymi ,na razie musiałam się rozstać,ze względu na oczy,ale kwiatka dojrzę,jak nie dojrzę to namacam - nie jest żle 

Trochę tylko dzisiejszy grad ściapał mi moje balkonowe .A jak u Ciebie???
 .A jak u Ciebie???
Wielkie za miłe  słowa.
  za miłe  słowa.
aguniada - Aguniu,tak to jest,że one same się proszą,i jak takich nie wziąć???Fotki chyba jutro,bo ten grad: primo - mnie zaskoczył;
a secundo - mam straty i muszę przeboleć,a i poprzyglądać się dokładnie,bo może nie jest tragicznie?!Na razie pada i o,oooo-już nie pada.Zaraz będzie przegląd 

arlet3 - Arletko,i nie wdepnęłaś na ! Begonie cieszą moje oko nadzwyczaj.Na razie malutkie,ale i tak cudowne
 ! Begonie cieszą moje oko nadzwyczaj.Na razie malutkie,ale i tak cudowne   

Może u minibelle będą wcześniej jak u multiflory ?????Zobaczymy wszyscy,bo natychmiast wszystkim ogłoszę 

Helen - cieszę się krajanko,że do mnie zawitałaś.Usiłuję się dopatrzeć z której dzielnicy jesteś?Z której zresztą nie byłabyś,miło,że wpadłaś.
Masz rację - z pasjami niektórymi ,na razie musiałam się rozstać,ze względu na oczy,ale kwiatka dojrzę,jak nie dojrzę to namacam - nie jest żle

Trochę tylko dzisiejszy grad ściapał mi moje balkonowe
 .A jak u Ciebie???
 .A jak u Ciebie???Wielkie
 za miłe  słowa.
  za miłe  słowa.aguniada - Aguniu,tak to jest,że one same się proszą,i jak takich nie wziąć???Fotki chyba jutro,bo ten grad: primo - mnie zaskoczył;
a secundo - mam straty i muszę przeboleć,a i poprzyglądać się dokładnie,bo może nie jest tragicznie?!Na razie pada i o,oooo-już nie pada.Zaraz będzie przegląd

arlet3 - Arletko,i nie wdepnęłaś na
 Może u minibelle będą wcześniej jak u multiflory ?????Zobaczymy wszyscy,bo natychmiast wszystkim ogłoszę

Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna

Zapraszam - Krystyna
- elik_49
- 1000p 
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
Krysiu , nie było mnie u Ciebie kilka dni a tu znowu tyle się dzieje, nowości super, kochana ogłaszaj i to koniecznie, znowu 2 sztuki dopisane do mojej listy chciejstw  .
 .

.
 .pozdrawiam Ela * Moje zielone różności

- kociara
 - no i jeszcze,moja droga,parę dni na następne dostawy i .... szlaban .Nie ma miejsca,nie ma możliwości rozepchać ścian,
 - no i jeszcze,moja droga,parę dni na następne dostawy i .... szlaban .Nie ma miejsca,nie ma możliwości rozepchać ścian,będzie się odbywać chuchanie na posadzone i rosnące.Gdyby się miały miec dobrze,to będę cała

Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna

Zapraszam - Krystyna
- sari
- 1000p 
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Krysiu begonie bardzo ładne szczególnie ta koralowa wpadła mi w oko. 
Pączusie na hojce słodziutkie, niech szybko zakwitają żebyśmy mogły je podziwiać 

Krysiu i co z tymi stronami Krakowa, po drodze Ci do mnie??? Zapraszam
  po drodze Ci do mnie??? Zapraszam 

Pączusie na hojce słodziutkie, niech szybko zakwitają żebyśmy mogły je podziwiać

Krysiu i co z tymi stronami Krakowa,
- kociara
 -
  -   
 Beatko - nie ujawniłaś z której strony Krakowa jesteś,ale podobno "wszystkie drogi prowadzą do Rzymu" - pewnie i do Ciebie,w jakiś sposób jest po drodze.
Koralowa - jak się przyjmie i rozrośnie - to proszę bardzo

Pączusie i owszem - mam nadzieję,że ich nie zrzuci,bo trochę dzisiaj nią potrzepałam.Musiałam wymienić konstrukcję pod doniczkami,
starałam się jak najmniej jej zaszkodzić
 - może się udało?
  - może się udało?  

A multiflora pokazała dziś trzy "pyszczki" - zdjęcie zrobione,ale nie wiem czy dzisiaj zdążę obrobić

Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna

Zapraszam - Krystyna
- sari
- 1000p 
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Krysiu bardziej od Nowej Huty  przy drodze na Sandomierz
  przy drodze na Sandomierz   

Trzymam kciuki za pączusie, na pewno im nie zaszkodziłaś

Trzymam kciuki za pączusie, na pewno im nie zaszkodziłaś