Ambitne z Was baby
Mój pas startowy, czyli wąska działka :) - cz. 2
Re: Mój pas startowy, czyli wąska działka :) - cz. 2
Wyglądacie jak Koło Gospodyń Wiejskich
tylko one raczej pierze darły, a nie murarki skubały...
Ambitne z Was baby
Ambitne z Was baby
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystko się zgadza
Koło Gospodyń miewa w dzisiejszych czasach alergiczne dzieci, więc pierza nie stosuje ;-)
Niesamowite, dziewczyny, jestem pod wrażeniem pasji i zapału
Niesamowite, dziewczyny, jestem pod wrażeniem pasji i zapału
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziewczyny! jestem pełna podziwu
Nie marnowałyście czasu

Nie marnowałyście czasu
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Madziu - a nie
tym razem chodzi o wierzbę - szczepiłyśmy Hakuro na pniach o różnej długości - czy się uda - zobaczymy. Tak naprawdę to chodziło o wprawę przed szczepieniem w polu - obie mamy zamiar przeszczepić nasze drzewka owocowe. Ja co prawda naszczepiłam w zeszłym roku śliwę na podkładkach z ałyczy, ale udało mi się jak... no jak ślepej kurze ziarno (by się chciało rzec
), bo nic nie ćwiczyłam, tylko tak z głupia frant (niezbyt mądrze
).
Gosia -
Jak zawsze trafny komentarz
Aga i Ewa - dzięki
KGW pozdrawia

Gosia -
Aga i Ewa - dzięki
Dominiko chyba całkiem niezły "plon" murarek , nie sądzisz? Oj się będzie działo! :P
teraz tylko czekać na wiosnę ,żeby się obudziły.Ile domków w tym roku powiesisz?
A z tego co pamiętam , Agnieszka głośno krzyczała w swoim wątku , że jedzie na podbój Warszawy!Widać Jej się udał ( ten podbój) , skoro pług ....i te sprawy... :P
A z tego co pamiętam , Agnieszka głośno krzyczała w swoim wątku , że jedzie na podbój Warszawy!Widać Jej się udał ( ten podbój) , skoro pług ....i te sprawy... :P
Pozdrawiam,Małgorzata
- dominikams

No, ta to się potrafi ustawić
Ale tak naprawdę to nam mowę odebrało, jak zobaczyłyśmy pług
Nie wiem jeszcze, ile rurek powieszę, muszę chyba przeliczyć ile jest kokonów, podzielić przez 2, i pomnożyć przez (nie pamiętam ile
).
Nie wiem jeszcze, ile rurek powieszę, muszę chyba przeliczyć ile jest kokonów, podzielić przez 2, i pomnożyć przez (nie pamiętam ile
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bo kto to widział tak drogę zapuścić... pod samą stolicą, dokładnie to ze 400m od niej... wstyddominikams pisze: (w życiu tu wcześniej nikt nie odśnieżał)
Tak w tajemnicy wam wyznam, ze wzięłyśmy pana spychowego na wdzięk i urok osobisty
Szczepienie, jak wspomniała Dominika mamy juz opanowane perfekt, żeby tylko choć jedno chciało się przyjąć
Pszczoły wylądowały w lodówce
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Dominiko,
w sprawie róży Tip Top zerknij do Asiorkowej różanki link poniżej można ja nabyc u P.Choduna
w sprawie róży Tip Top zerknij do Asiorkowej różanki link poniżej można ja nabyc u P.Choduna
- dominikams

Dzięki!!!
Co oni podają, ze w W-wie spadło 5 cm śniegu?
Nasza droga, mimo, że porządnie odśnieżona po przedostatnich opadach (chyba w sobotę rano był pług), jest tak zawalona, że szok. Dziś sąsiad odśnieżył pasy pod koła (bo całości to nie ma szans), i na łańcuchach
ledwie się przedarł. Rozmawiałam z nim przez telefon, mówił, ze nigdzie nie jest odśnieżone, normalnie dramat.
No ale mnie to nie dotyczy - i tak nie uda mi sie stąd wyjechać

Co oni podają, ze w W-wie spadło 5 cm śniegu?
No ale mnie to nie dotyczy - i tak nie uda mi sie stąd wyjechać
-
stokrotka6
- 200p

- Od: 24 sie 2009, o 21:46
Dominiko, jestem u Ciebie w wątku dopiero na czwartej stronie.Wspaniałe masz plony.Twoje posty są
pełne tresci iwiedzy.Przeczytam je do końca.Też uwielbiam ukorzeniać(nie zawsze mam co)i też podglądam czy już są male korzonki i czasami je przez to niszczę.
pełne tresci iwiedzy.Przeczytam je do końca.Też uwielbiam ukorzeniać(nie zawsze mam co)i też podglądam czy już są male korzonki i czasami je przez to niszczę.
Sześciolistna koniczynka - stokrotka6 
Pozdrawiam. Krystyna
Pozdrawiam. Krystyna
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Domiś, ja kiedyś słyszałam wypowiedź Waszej Lokalnej Władzy ;-) że w Warszawie nie ma problemu korków.dominikams pisze:Dzięki!!!![]()
Co oni podają, ze w W-wie spadło 5 cm śniegu?:
Po czymś takim, to wszystko jest możliwe...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
magdala
...No teraz to może być i prawda -skoro wiele osób nie może wydostać się z domu ????100krotka pisze: Domiś, ja kiedyś słyszałam wypowiedź Waszej Lokalnej Władzy ;-) że w Warszawie nie ma problemu korków.
Dominika super te zdjęcia ze szczepienia.. nie miałam pojęcia, ze to jest takie.. "łatwe"?
Powiedz mi proszę co dalej z tym.. owijasz czymś czy tak zostawiasz?
Podoba mi się to, może i mi by się coś takiego udało.. tylko na jakich roślinach próbować?
Winogron mi na razie wystarczy... zresztą ja nie czuję ich uprawy..
Ciekawa jestem, czy moje przeżyją..
Pamiętasz mówiłam Ci jakie mam .. palava i reva
znalazłam je.. to są czeskie odmiany ..ponoć smaczne.. jakby przeżyły i okazały się strzałem "w dziesiątkę" i wytłumaczyłabyś mi jak się podzielić to chętnie
Powiedz mi proszę co dalej z tym.. owijasz czymś czy tak zostawiasz?
Podoba mi się to, może i mi by się coś takiego udało.. tylko na jakich roślinach próbować?
Winogron mi na razie wystarczy... zresztą ja nie czuję ich uprawy..
Ciekawa jestem, czy moje przeżyją..
Pamiętasz mówiłam Ci jakie mam .. palava i reva
znalazłam je.. to są czeskie odmiany ..ponoć smaczne.. jakby przeżyły i okazały się strzałem "w dziesiątkę" i wytłumaczyłabyś mi jak się podzielić to chętnie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- dominikams

Krysiu - ja też rozgrzebuję i podglądam, choć z reguły raczej nie notuję uszkodzeń (ukorzeniam w trocinach, więc łatwo się wyciąga patyki w celu oględzin
).
Aga i Magda - no właśnie, to nasze realia... Korki nie wiem, czy były, ale wiem od sąsiada, że fatalnie się dziś rano jechało
Aga i Magda - no właśnie, to nasze realia... Korki nie wiem, czy były, ale wiem od sąsiada, że fatalnie się dziś rano jechało