też nie bardzo rozumiemAlfaXIII pisze:
Za to przestałam rozumieć jak rozwija się w jedną ;)
Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martusiu największy listek mojej ma 16 cm,a najmniejszy(znaczy się pierwszy) raptem 1,5cm.A,że moja roślinka jest młodziusia,to kto wie...może te 3 dychy osiągnie
No...z tym rulonem to zakręcone jest...ale fajowo narysowałaś...kurka,idę dalej je podglądać...
No...z tym rulonem to zakręcone jest...ale fajowo narysowałaś...kurka,idę dalej je podglądać...
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tu są dość wyraźne liście (ale już rozwinięte) monstery - nie pomoże to Wam? http://www.wschowa.com/abrimaal/araceum ... liquap.htm
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Znam tą stronę już ;) I to moje to jest to. Tak myślę. Poczekamy aż zacznie rosnąć. 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Dzisiejsze oględziny poranne 
Bazylia i lawenda kwitną w najlepsze. Kwiaty bazylii są jadalne... prawda? Bo je zżarłam do sałatki ;)
Wreszcie posadziłam razem szczawik i... (skleroza). Powiesiłam na futrynie okiennej (ścian już brak na balkonie) I podoba mi się kompozycja
Jak na to, że nie zbieram sukulentów to nieco ich mam

A na zakończenie nieco moich zabaw z grafiką 8)

Bazylia i lawenda kwitną w najlepsze. Kwiaty bazylii są jadalne... prawda? Bo je zżarłam do sałatki ;)
Wreszcie posadziłam razem szczawik i... (skleroza). Powiesiłam na futrynie okiennej (ścian już brak na balkonie) I podoba mi się kompozycja
Jak na to, że nie zbieram sukulentów to nieco ich mam

A na zakończenie nieco moich zabaw z grafiką 8)

I obawiam się, że będzie ich więcej. Znaczy tych sukulentów ;) Pająka nie znalazłam
Ale dzisiaj nic mnie nie pogryzło 
Byłabym zapomniała. Basiu zobacz co wyrasta z listeczków od Ciebie

Byłabym zapomniała. Basiu zobacz co wyrasta z listeczków od Ciebie

A od kiedy i jak je rozmnażasz?
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Kiedyś rwałam listek rzucałam do wody, po 4-6 dniach do ziemi i za miesiąc były małe. W tym mieszkaniu próbowałam już wszystkich forumowych metod, i albo liście padają, albo od 5 miesięcy nawet nie drgną
Udał mi się tylko jeden biały 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Basiu ,przyniesie kiedyś suchy patyk ze spaceru i też jej urośnie,a potem zakwitnie 
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
Ha ha ha... chciałabym by mi tak rosło
A fiołki też mnie zdumiewają. Zaczynam przygodę z nimi a one mi tak rosną. A tyle się naczytałam o tym, że nie bardzo chcą. Może kiedyś dojdę w czym tkwi tajemnica.
Dostałam takiego chabazia. Wie ktoś co to?

Dostałam takiego chabazia. Wie ktoś co to?