Czekam na fotki młodych źrebaczków
Ogród mojej małej Wiki
- buum
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród mojej małej Wiki
Aniu to babcią zostaniesz
- TROJA
- 500p

- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
- buum

- Kontakt:
Aniu urodzą się ładne zwierzaczki
Moje dzieci były by szczęśliwe
Obornika to Ci nie brakuje
Obornika to Ci nie brakuje
- TROJA
- 500p

Masz rację obornika mi nie braknie
a jeszcze trzy dzuewczyny chcę kupić. Jak będziesz w poblizu to zapraszam z dzieciakami, tylko dwie jeszcze nie chodzą pod siodłem ale i tak juz niedługo zaczną.
A tak u mnie wygląda po zimie

A tak u mnie wygląda po zimie

Pozdrawiam Ania
- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu widzę, że u Ciebie też już wiosna, liliowce się trzymają ładnie czekać tylko aż wszystko ruszy

Aniu , u Ciebie jest chyba cieplej, skoro tyle wiosny masz w ogródku. Koniki nie dość że piękne to jeszcze tyle pożytku z nich dla ogrodu będzie 
-
Babciabenia

- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Świetne te konisie Aniu,już wnet zacznie się kierat w ogrodzie więc łapmy oddech!
- buum

- Kontakt:
Aniu, obiecuję jak tylko będę przejeżdżać w Twoich rejonach dam znać
zajedziemy na chwilkę 
Widzę u Ciebie kwiatki również w super kondycji po zimie
Przed nami trochę mroźnych dni. Jakoś od początku przyszłego tygodnia. Ale bez dramatu. Oby do wiosny 
Widzę u Ciebie kwiatki również w super kondycji po zimie
- Carmelka00

- Od: 25 lut 2015, o 14:22
Nonon dawno mnie nie było i ...szok
tylu kucyków jeszcze nie widziałam
a ile macie w planie docelowo?? taka mini stadnina ma być??
Zazdroszczę jeżówek, boskie
i jeszcze planu rabat, ja nawet jak coś zaplanuję to i tak potem tego nie wykonam wrr 
Zazdroszczę jeżówek, boskie
- Zuzia111

- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Ładna stadninka i jeszcze się powiększa...Aniu czy te kucyki takie bezobsługowe, przy takiej ilości chyba nie dała bym rady.
. Chyba u ciebie dużo cieplej bo tyle już z ziemi wyłazi, u mnie takich oznak jeszcze..
. Może to i dobrze bo gdyby przyszły mrozy. 
- TROJA
- 500p

Mariolo witam w moim wątku
Twój obejrzałam, daj więcej zdjęć jak to wyglądało w zeszłym roku.
Mariusz ten rok jakiś dziwny bo dużo lilowców ma jeszcze liście, zresztą zimy praktycznie nie było. A na tą wiosnę to wszyscy czekamy z niecierpliwością.
Iwciu u mnie raczej nie jest cieplej to tylko złudzenie, wszystko było mocno śniegiem przykryte podczas przymrozków i ładnie się trzyma. A obornika takie kucyki potrafią narobić, starczy na wszystkie rabatki dla kwiatków i jeszcze zostanie na pole do wywiezienia.
Bożenka ja już nie mogę się doczekać tego grzebania w ogródku, będzie okazja zrzucić nadliczbowe kilogramy
Piotrek też się martwię, że wszystko budzi się do życia a tu jeszcze tyle czasu do prawdziwej wiosny, najgorzej jak znowu będą mrozy na kwitnięcie drzewek owocowych.
Lenko docelowo będzie koło 10 dziewczyn i chłopak lub dwóch (kusi mnie strasznie jeden który jest wystawiony na sprzedaż, ale jak mąż słyszy 300km to odradza). Ogólnie definicja stadniny to ogier kryjący + klacze ze źrebakami, więc można powiedzieć o spełnieniu tych norm więc nazywany się stadniną
Plan gdzie wykonać rabaty to mam ale nie do końca wiem co i jak na nich posadzę, zawsze sadzę i przesadzam bo mi się nie widzi i tak w kółko może kiedyś mi się spodoba któreś zestawienie. Chociaż mam więcej roboty.
Zuziu niestety nie ma zwierząt samoobsługowych, ja do nich chodzę dwa razy dziennie po godzince, wieczorem dodatkowo ze mną syn który również raz w tygodniu sprząta wszystkie boksy. A z ziemni nic nowego nie wyłazi, to wszystko zostało z jesieni.
Czekam za wiosną...

Mariusz ten rok jakiś dziwny bo dużo lilowców ma jeszcze liście, zresztą zimy praktycznie nie było. A na tą wiosnę to wszyscy czekamy z niecierpliwością.
Iwciu u mnie raczej nie jest cieplej to tylko złudzenie, wszystko było mocno śniegiem przykryte podczas przymrozków i ładnie się trzyma. A obornika takie kucyki potrafią narobić, starczy na wszystkie rabatki dla kwiatków i jeszcze zostanie na pole do wywiezienia.
Bożenka ja już nie mogę się doczekać tego grzebania w ogródku, będzie okazja zrzucić nadliczbowe kilogramy
Piotrek też się martwię, że wszystko budzi się do życia a tu jeszcze tyle czasu do prawdziwej wiosny, najgorzej jak znowu będą mrozy na kwitnięcie drzewek owocowych.
Lenko docelowo będzie koło 10 dziewczyn i chłopak lub dwóch (kusi mnie strasznie jeden który jest wystawiony na sprzedaż, ale jak mąż słyszy 300km to odradza). Ogólnie definicja stadniny to ogier kryjący + klacze ze źrebakami, więc można powiedzieć o spełnieniu tych norm więc nazywany się stadniną
Zuziu niestety nie ma zwierząt samoobsługowych, ja do nich chodzę dwa razy dziennie po godzince, wieczorem dodatkowo ze mną syn który również raz w tygodniu sprząta wszystkie boksy. A z ziemni nic nowego nie wyłazi, to wszystko zostało z jesieni.
Czekam za wiosną...

Pozdrawiam Ania
- Carmelka00

- Od: 25 lut 2015, o 14:22
Fajne te kucyki , 11 sztuk to już nie jest mało i rozumiem że pracy też przy nich jest
mi kiedyś marzył się własny koń, ale przy moim trybie życia i pracy to niemożliwe
300 km po konika to faktycznie sporo
300 km po konika to faktycznie sporo
- TROJA
- 500p

Lenko od dzieciaka mam bzika na punkcie koni teraz nie mogę jeździć to chociaż głaskam i córka jeździ.
Niestety u mnie mocno mróz trzyma, ciekawa jestem jak to przeżyją roślinki.

Niestety u mnie mocno mróz trzyma, ciekawa jestem jak to przeżyją roślinki.

Pozdrawiam Ania
- buum

- Kontakt:
Aniu i u mnie mróz ostro przywalił. Mam również nadzieje, że roślinki dadzą radę.
- Zuzia111

- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Aniu..u mnie było już tak pięknie, myślałam że to już wiosna.
. Niestety nadeszły mrozy i ..martwię się o roślinki, wyglądają jak u ciebie.
Bądżmy jednak dobrej myśli..bywało czasami gorzej i jakoś przetrwały.