Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi

Post »

Marlenko co u Ciebie ? Skrobnij coś w swoim wątku? ;:65 :wink:
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

Aniu U mnie okres wakacyjny na całego. Po Chorwacji zrobiliśmy sobie przedłużony weekend i pojechaliśmy pod Żywiec plus wizyta w Energylandii, na szczęście mają tam strefę basenową więc miałam co robić ;:173 I co najważniejsze trafiliśmy z pogodą ;:3 Za dwa tygodnie śmigamy na docelowy, 2-tygodniowy urlopik.

Na działce niewiele się dzieje bo Zarząd mojego ROD wprowadził ograniczenie w dostawie wody. Woda dostępna jest w godzi 10-12 i 15-19 a więc zupełnie nie mam jak podlać roślinek. Efekt taki, że róże raczej nie powtórzą kwitnienia. Na rabatach kwitną tylko lilie, jeżówki i floksy zaczynają pokazywać kolor, tak to puchy aż żal patrzeć. Walczę o tą wodą jak mogę ale opór materii straszny. Pisałam pisma, prosiłam, nic, zero reakcji. Teraz dojrzewam do tego, aby napisać list i zebrać podpisy pozostałych działkowców...

Wczoraj posadziłam zakupione jeżówki. Dokupiłam ich 11 szt. Mam nadzieję, że dadzą sobie radę :)

I to chyba na tyle :)
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Hej Marlenka:)

Fajnie,że się odzywasz ;:108 Zazdroszczę urlopu docelowego,ciekawe,gdzie tym razem się wybierasz?
U mnie straszne upały,ale chyba wszędzie tak gorąco.Nic nie pada,zero burz,susza okropna ;:145
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”