A ile czekałaś na pączki?
Nieśmiało przedstawiam......
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hmmmm...o ile sobie przypominam to tak w pierwszych dniach stycznia...pod koniec tego miesiąca pojawily sie pierwsze maluteńkie listeczki...gdzieś pod koniec lutego lub na początku stycznia rozsadziłam do doniczek....i od tego czasu staly na róznych parapetach....najlepiej rośnie w syna pokoju...a teraz będą cieszyły oczka....
Regulamin zabrania linków bez zgody
ewciaks pisze:hmmmm...o ile sobie przypominam to tak w pierwszych dniach stycznia...pod koniec tego miesiąca pojawily się pierwsze maluteńkie listeczki...gdzieś pod koniec lutego lub na początku stycznia rozsadziłam do doniczek....i od tego czasu staly na róznych parapetach....najlepiej rośnie w syna pokoju...a teraz będą cieszyły oczka....
.........gdzieś pod koniec lutego lub na początku -miało być- "marca" rozsadziłam do doniczek...........
ojjjj..kolorek to wielka niewiadoma.....wiem tylko że na pewno nie fioletowy.....
Moje fiołeczki już są w rozkwicie...ten jeden miał nie być fioletowy a....jest!
Teraz moje urlopowe zdobycze, malutka róża chińska
bukszpan, który czeka na golenie
coś co miało nazwę, ale karteczka gdzieś wsiąkła(chyba KaRo coś takiego miała!?)
i kwiatek w zbliżeniu
gigantus nie wiem z nazwy jaki, skubnęłam znajomej z parapetu po uprzednim wybraniu przez nią który ma zniknąć (miała 2) 
Teraz moje urlopowe zdobycze, malutka róża chińska
bukszpan, który czeka na golenie
coś co miało nazwę, ale karteczka gdzieś wsiąkła(chyba KaRo coś takiego miała!?)
i kwiatek w zbliżeniu
gigantus nie wiem z nazwy jaki, skubnęłam znajomej z parapetu po uprzednim wybraniu przez nią który ma zniknąć (miała 2)