a ogródek nie zając poczeka
Wiejski eksperyment Pat
- imwsz
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat
Pozdrowionka i
dla upartej mamy, a później i dla małej
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
pozdrowienia przekazane, dziękuję w imieniu Pat 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No to czekamy na następne wiadomości Basiu dziękuję!
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Widzę, że Marzenka i Basia donosiły na bieżąco, co u nas - wielkie dzięki, dziewczyny!
Dziś nas puścili do domu, bo wszystkie wyniki dobre, mała maleńka, bo przestała rosnąć, ale nie ma zagrożenia dla niej i dla mnie, więc amy 10 dni na pozbieranie się psychiczne po przymusowym leżeniu i 8-go, w dzień zwycięstwa, mam cc...będzie druga rewolucyjna córa do kompletu, bo pierwsza urodzona w dzień zdobycia Bastylii
Strasznie ciężko znosiłam zamknięcie w szpitalu, gdy taka piękna wiosna na dworze, ale wróciłam i już mi lepiej. Przez te 4 dni w ogrodzie wybuchła orgiastyczna wiosna...jest tak pięknie, że...aż słów brakuje - zresztą u Was pewnie tak samo
A jeszcze mój kochany M zrobił mi niespodziankę i kupił huśtawkę ogrodową, więc teraz aż do porodu z dworu mnie końmi nie wyciągną
Dziękuję za wszystkie kciuki i wyrazy wspracia, w szpitalu moglam tylko pocztę przez kom sprawdzać, bo netu nie ma, więc nie odpisywałam na bieżąco, ale wieczorem nadrobię Wasze wątki i swój własny, a tymczasem idę nacieszyć się wolnością...i własnoręcznie ugotowaną zupą, bo o ile w szpitalu opieka i personel bardzo fajnie, to wyżywienie tragiczne
Dziś nas puścili do domu, bo wszystkie wyniki dobre, mała maleńka, bo przestała rosnąć, ale nie ma zagrożenia dla niej i dla mnie, więc amy 10 dni na pozbieranie się psychiczne po przymusowym leżeniu i 8-go, w dzień zwycięstwa, mam cc...będzie druga rewolucyjna córa do kompletu, bo pierwsza urodzona w dzień zdobycia Bastylii
Strasznie ciężko znosiłam zamknięcie w szpitalu, gdy taka piękna wiosna na dworze, ale wróciłam i już mi lepiej. Przez te 4 dni w ogrodzie wybuchła orgiastyczna wiosna...jest tak pięknie, że...aż słów brakuje - zresztą u Was pewnie tak samo
Dziękuję za wszystkie kciuki i wyrazy wspracia, w szpitalu moglam tylko pocztę przez kom sprawdzać, bo netu nie ma, więc nie odpisywałam na bieżąco, ale wieczorem nadrobię Wasze wątki i swój własny, a tymczasem idę nacieszyć się wolnością...i własnoręcznie ugotowaną zupą, bo o ile w szpitalu opieka i personel bardzo fajnie, to wyżywienie tragiczne
- anabanana
- 1000p

- Od: 5 lut 2012, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pati, jak dobrze Cię widzieć! I samopoczucie świetne, to cieszy bardzo
Podjedz zdrowo i delektuj się wiosną, to dla Ciebie taka piękna. Tylko nie rozhuśtaj się zanadto, bo jeszcze mała gotowa spadochroniarą zostać! 
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Miło Cię spotkać w dobrym humorze i zdrowiu. Rozkoszuj się domem i ogrodem, a jak już wszystko ogarniesz to posiedź z nam na FO
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Hej, Patysiu
czekam i ja na wieczorne wiadomości 
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Bardzo się cieszę Patko,że u ciebie już lepiej.Dbaj o siebie to już końcówka jeszcze tylko troszkę cierpliwości 
Pozdrawiam cieplutko Bejka .Trzymam za was kciuki
Pozdrawiam cieplutko Bejka .Trzymam za was kciuki
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Pati jak dobrze, że wszystko z Tobą i z maleńką w porządku. Czytałam te informacje o Tobie i szpitalu z ciarkami na plecach. Ja miałam problemy z donoszeniem drugiej ciąży i musiałam długo siedzieć w szpitalu, wiem co to znaczy.
Oszczędzaj się i trzymaj zdrowo
.
Oszczędzaj się i trzymaj zdrowo
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Fajnie, że jesteś w domu. No i gratuluję chuśtawki, bujaj się bujaj, bo jak już będziesz po cc, to się zacznie
.
pozdrawiam serdecznie i
pozdrawiam serdecznie i
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Pati i ja dołączam do ogólnej radości, odpoczywaj i trzymaj się zdrowo. Fajnie, że już w domku
.
-
beatann
- 500p

- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Odpoczywaj póki możesz bo później może byc problem. 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No to zgodnie z zaleceniami odpoczywam...od komputera też...szkoda mi czasu na siedzenie w domu, jak tak cudnie na dworze, ale robię zdjęcia i może dziś w końcu coś wstawię
Poza tym mam gości, którzy palają niezwyklym entuzjazmem do pracy na roli, więc robią mi warzywnik i rabaty z kwiatami - nawet pomidory już posadzone, wiem, że trochę za wcześnie, ale a nuż przymrozkow nie bedzie, a gdzie ja potem znajdę takich szaleńcow, co dobrowolnie wstaną o 6 rano, żeby ugor przekopać i na kolanach sadzić? 
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
No super - brawa dla takich gości 
- momotkab
- 200p

- Od: 22 mar 2012, o 12:02
BASIA