Wandy ogródek pod dębami
Re: Wandy ogródek pod dębami
Piękne trawy
Ja też je bardzo lubię. 
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny, jak zakwitnie cały to mam nadzieję, ze nam pokażesz.
Śliczne te twoje ogródki - ten domowy - okienny i przydomowy 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

Izo. Lucy, Koniczynko, skoro podobają wam się kwiatki z parapetu, będę je czasem pokazywać.
Lidko, bardzo miło czytać taie słowa o swoim ogrodzie. To jeszcze bardziej motywuje do czynienia dalszych starań, że by oglądającym było przyjemnie spacerować. Pytasz, co tłumaczę. Tłumaczę z angielskiego ksiązki głównie psychologiczne, parapsychologiczne, ale także z dziedziny zarządzania, o ogrodach, zegarach, ziołach. I wszystko to, co ludzie chcą kupować. Ale o motylach jeszcze nie tłumaczyłam
Lidko, bardzo miło czytać taie słowa o swoim ogrodzie. To jeszcze bardziej motywuje do czynienia dalszych starań, że by oglądającym było przyjemnie spacerować. Pytasz, co tłumaczę. Tłumaczę z angielskiego ksiązki głównie psychologiczne, parapsychologiczne, ale także z dziedziny zarządzania, o ogrodach, zegarach, ziołach. I wszystko to, co ludzie chcą kupować. Ale o motylach jeszcze nie tłumaczyłam
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Wandziu ,śliczny fiołeczek , też je lubię i mam kilka .
Nie mam specjalnie głowy do nazw , najważniejsze że są piękne .
Genia
Nie mam specjalnie głowy do nazw , najważniejsze że są piękne .
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wandziu jesień nadal piękna w Twoim ogrodzie , u mnie szaro i smutno dziś też pada , choć zapowiadali ładną pogodę , wczoraj planowałam co dziś zrobię w ogrodzie a tu nic z Tego .
Genia
Genia
- MalinaG
- 1000p

- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wklejaj takich fotek jak najwięcej
łatwiej będzie przetrwać ten ponury czas.U mnie dzisiaj pada,jest smutno,buro i ponuro
a też planowałam trochę porobić na działce,korzystając z wolnego dnia M.
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Wandziu jeszcze ciągle kolorowa jesień u Ciebie.
Bardzo ładne poidełko dla ptaków, piękna dekoracja ogrodu, a w dodatku pożyteczna.
Bardzo ładne poidełko dla ptaków, piękna dekoracja ogrodu, a w dodatku pożyteczna.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Ostatnio przesiaduję albo w Twoim domu , albo w jesiennym ogrodzie... I tu i tam mi dobrze
Podziwiam nastrojową jesień , pomalowane chłodem i deszczem krzewy ( moja PĘCHERZNICA już zgubiła wszystkie liście
) , czuję z Tobą dziwną solidarność , gdy widzę sterty liści na rabatach i trawniku, liści , które są malownicze , ale przecież wymagają starannego wygrabienia i sprzątnięcia...U mnie proces opadania liści i igieł już na szczęście prawie się zakończył. Nie chcę liczyć , ile worów tego "towaru" czeka grzecznie w kolejce do wywiezienia !
Zaglądam też do Twojego domu , podziwiam szydełkowe serwetki, witraże, frywolitki wszelakie i ... zachodzę w głowę , kiedy na to wszystko znajdujesz czas ??? To piękne , niebanalne elementy wystroju , ale bardzo praco i czasochłonne...A od długiego czasu marzą mi się szydełkowe firanki do jednego z pokoi ... może coś wymyślę zimą ?
Zaglądam też do Twojego domu , podziwiam szydełkowe serwetki, witraże, frywolitki wszelakie i ... zachodzę w głowę , kiedy na to wszystko znajdujesz czas ??? To piękne , niebanalne elementy wystroju , ale bardzo praco i czasochłonne...A od długiego czasu marzą mi się szydełkowe firanki do jednego z pokoi ... może coś wymyślę zimą ?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

Ewelinko, nie wiem dlaczego, ale jesteś z jedną z osób, do których czuję sympatię, choć kontaktujemy się tylko wirtualnie. Myślę, że to, co pokazujesz w swoim ogrodzie, odzwierciedla twoją osobowość. To normalne. Tworzymy przecież wokól siebie to, co nam gra w duszy.
Na wątku szydełkowym podrzucę ci wkrótce pomysł na firankę, którą sobie zrobiłam w tamtym roku. Może ci się spodoba.
Na wątku szydełkowym podrzucę ci wkrótce pomysł na firankę, którą sobie zrobiłam w tamtym roku. Może ci się spodoba.
- ewamon

- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Wandziu
-Już wcześniej podglądałam Twój ogród ,Twoje storczyki.
Bardzo podoba mi się też to, co robisz na szydełku.
Taka firaneczka, też by mi się marzyła,chętnie będę podglądać.
Po południu wyjeżdżam na długi weekend ,na działkę.
Po powrocie ,zostanę w Twoich wątkach na dłużej.
Bardzo podoba mi się też to, co robisz na szydełku.
Taka firaneczka, też by mi się marzyła,chętnie będę podglądać.
Po południu wyjeżdżam na długi weekend ,na działkę.
Po powrocie ,zostanę w Twoich wątkach na dłużej.