Ogródeczek An-ki cz.3
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Anuś pomyłki w liliach często się zdarzają.Jak przyjedziesz do mnie pokażę Ci katalog lilii z firmy gdzie czasami kupuję.Jest ładnie przez nich wydany.Jeśli zamówisz u nich też otrzymasz katalog.
Danusiu no to pooglądam.Pewnie bez zamowienia się nie obejdzie.
Margo ja też preferuję te niższe dalie.W dużym ogrodzie to można sobie pozwolić i na wielkoludy.
Jadziulko jak pisałam wcześniej-to w pewnym wieku nie powinno się stawać przed obiektywem.No ale nie o urodę tu idzie tylko o przemiłe spotkanie i pamiątkę na tę okoliczność.
Iza-dzisiaj dopiero byłoby co oglądać.Cudownie,całym bukietem zakwitły Bonita R i Charles Austin.Pięknie też pokazała się Rothenburg.Chippendale i Aphrodite po 1 dużym kwieciu i pączku,Rhapsody-3 kwiaty ,Eskimo -bukiet no i ostróżki.
Róże na literę P

Margo ja też preferuję te niższe dalie.W dużym ogrodzie to można sobie pozwolić i na wielkoludy.
Jadziulko jak pisałam wcześniej-to w pewnym wieku nie powinno się stawać przed obiektywem.No ale nie o urodę tu idzie tylko o przemiłe spotkanie i pamiątkę na tę okoliczność.
Iza-dzisiaj dopiero byłoby co oglądać.Cudownie,całym bukietem zakwitły Bonita R i Charles Austin.Pięknie też pokazała się Rothenburg.Chippendale i Aphrodite po 1 dużym kwieciu i pączku,Rhapsody-3 kwiaty ,Eskimo -bukiet no i ostróżki.
Róże na literę P

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Anuś a jest w czym wybierać.Bardzo mi się podoba Papageno, moja miała więcej bieli też była ładna jednak z tego co pamiętam tobie nie bardzo się podoba.Mam oprócz Papageno jeszcze Impresje też jest taka kolorowa.
Masz rację -przestały mi się podobać kreskowane,nakrapiane(a jeszcze w 2 lata temu zachwycałam się nimi).Jednak ładnie się rozrosła ,dużo kwiatów na krzewie pokazała więc nic jej nie grozi.
Moja też miała więcej bieli ale nie mogę znależć zdjęcia.
Danuśko
R-Rhapsody in Blue,Rothenburg,Rosarium Uetersen( ta ostatnia wydała tylko 1 dziecię i nie wiem nawet czy to ta róża.)
Rhapsody jest niemożliwa-w zależności od pogody prezentuje kwiaty o różniących się kolorach.Bardzo to u niej lubię.

Rothenburg

Uploaded with ImageShack.us
Danuśko
R-Rhapsody in Blue,Rothenburg,Rosarium Uetersen( ta ostatnia wydała tylko 1 dziecię i nie wiem nawet czy to ta róża.)
Rhapsody jest niemożliwa-w zależności od pogody prezentuje kwiaty o różniących się kolorach.Bardzo to u niej lubię.

Rothenburg
Uploaded with ImageShack.us
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANIU nie przesadzaj z tym obiektywem . Jesteś super babką i powiedz czy wszystko robisz sama na szydełku . Bardzo mi sie podobał Wasz kwintet super babki .
. Widziałaś u mnie RU czy to ta sama ,a Rapsody ładniejsza niż Veilchenka
Jadziu jesteś bardzo miła
Jeśli chodzi o dzierganie to już nie te oczy.Kiedyś tak-lubiłam takie zajęcia.
Za to Nela dzierga co się da.(Firaneczki,obrusiki,serwetki)Młoducha to i dobre oczyska ma.
A tak najbardziej to podobało mi się zdjęcie-fotomontaz Kogruni-no popatrz jaka tu jestem anielska:

Za to Nela dzierga co się da.(Firaneczki,obrusiki,serwetki)Młoducha to i dobre oczyska ma.
A tak najbardziej to podobało mi się zdjęcie-fotomontaz Kogruni-no popatrz jaka tu jestem anielska:

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚKO superowe zdjęcie zrobiła Grażynka . Trzeba się trochę pośmiać jak pogoda nas nie rozpieszcza . . Też już jakoś ostatnio przestałam bawić się szydełkiem i drutkami wzięłam się trochę za frywolitki ,ale tam trzeba jeszcze bardziej wytężac wzrok 
No i takich nie otrzymałam-do bani takie zamawianie,to już druga pomyłka.Dobrze,że chociaż też sa atrakcyjne.Dzięki Danusiu.
Jadziu-prawda,że smieszne-też się uśmiałam jak mi je Grażynka przesłała.
A frywolitki czy jak tam zwał-to dla mnie abra-kadabra.
Na dobranoc zostawiam Eskimo w objęciach motyla

Jadziu-prawda,że smieszne-też się uśmiałam jak mi je Grażynka przesłała.
A frywolitki czy jak tam zwał-to dla mnie abra-kadabra.
Na dobranoc zostawiam Eskimo w objęciach motyla

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No widzisz, Aniu! Mówiłam Neli, zeby może przełozyć to spotkanie, ale Nelce się tak śpieszyło
To pokazuj, co sie pootwierało. Poproszę szczególnie o większą liczbę zdjęć Eskimo
To pokazuj, co sie pootwierało. Poproszę szczególnie o większą liczbę zdjęć Eskimo
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, trzeba przyznać, że róże masz cudne!!
Wersja anielska niesamowita!!
Pozdrawiam Cię serdecznie
Wersja anielska niesamowita!!
Pozdrawiam Cię serdecznie
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko bajeczna fota róży z motylkiem
I te wszystkie fioletowe różyce prześliczne 
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu wysyłam Ci katalog róż niemieckiego hodowcy Wanningera ,przyjemnej lektury...
http://www.rosenfreunde-nordostbayern-v ... atalog.pdf
http://www.rosenfreunde-nordostbayern-v ... atalog.pdf
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Przepraszam
, ale też go sobie ściągnęłem
Ty to nie możesz dać człowiekowi odpocząć, już myślałem, że na razie dam sobie spokój z nowymi różami-a tu proszę jakie ciekawostki

Ty to nie możesz dać człowiekowi odpocząć, już myślałem, że na razie dam sobie spokój z nowymi różami-a tu proszę jakie ciekawostki
Pozdrawiam - Jurek