Balkogródek Katarzynki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
flichoo
200p
200p
Od: 28 kwie 2011, o 07:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Balkogródek Katarzynki

Post »

A mnie dużo bardziej denerwuje to, że JA muszę też czekać, żeby zobaczyć Twój nowy skalniak! ;:223
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=43405" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=43707" onclick="window.open(this.href);return false;
welkam
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 22:09

Post »

Remont jeszcze trwa? Fatalnie!
Na moim osiedlu zauważyłam, że na sąsiednim bloku zaczęli ocieplać balkony. Ciarki mi przebiegły po plecach....
Trzymam kciuki za powojnik.
Pozdrawiam i zapraszam
Historia pewnej donicy
Moje storczyki
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Powojnik jest cudowny a rojnik ma już pączki, super :) moje jeszcze nic :)
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13

Post »

Kochani dziękuję za wsparcie ;:196
Ja już nie mogę patrzeć na to wszystko, już mi się płakać chce .Roślinki stoją na balkonie na podłodze,jedna z fuksji już szykuje się do kwitnienia ale jak ją wyeksponować jak taki bajzel :(
Gosiu a może Twoje powojniki powinny mieć półcień i w tedy będą rosły ?
flichoo a co ja mam powiedzieć jak moje skalniakowe już mają tyle potomstwa które niema gdzie się zahaczyć żeby się ukorzenić ;:224 ja też już chcę mój skalniaczek :(
Welkam oj żeby tylko teraz nie zawitali do Ciebie, bo u mnie to jeszcze pół biedy ,roślinki dopiero zaczynają się rozwijać
Lucynko moje rojniki przyśpieszyły i są chętne do kwitnienia bo stały na parapecie wschodnim czyli tak jakby w szklarence :D i takie są efekty :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

U mnie od trzech dni porządnie pada po kilka naście minut i jest cieplutko i są efekty :D
Balkon niestety rozgrzebany(dalej) ale chociaż roślinki dają mi powody do radości
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

U mnie od trzech dni porządnie pada po kilka naście minut i jest cieplutko i są efekty :D
Balkon niestety rozgrzebany(dalej) ale chociaż roślinki dają mi powody do radości
Obrazekorlik Hobbit nabiera kolorów i jak mówi jego nazwa czerwonych :wink: Obrazeka to orlik miniaturka :D myślałam że na jesieni usechł ale nie ma się dobrze :D
Obrazekto pierwszy rozwijający się pączek Westera
Obrazekma dużo pączków wygląda dużo lepiej niż w tamtym roku .Rozrasta się jak na drożdżach i ma dużo więcej pączków niż rok temu a przecież całkowicie tamtoroczny usechł i odbił obok młody :D
Awatar użytkownika
darek p
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 23:53

Post »

Kasiu,zawitałem i ja na Twój balkonik.Współczuję z powodu remontu.Czekam na kwiatek Westa.Mój niestety dokonał żywota w tym roku.Zazdroszczę deszczu.U mnie tylko grzmi i błyska się w około.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Dareczku bo jak u mnie się wypada to do Ciebie już tylko pioruny docierają ;:224
Miło mi Cię gościć u mnie na balkonie :D
Awatar użytkownika
igielka78
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 10:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pięknie ci rośnie ten powojnik, teraz tylko pozostaje czekać na kwitnienie. :wit
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Łukasz duże to te które mam od Igiełki :D(one w tym roku jeszcze nie zakwitną ) i orlik miniaturka ginie w tym gąszczu :;230 I tak się cieszę że tak rosną bo już są po przesadzeniu .Robotnicy tak przesuwali ogródek orlikowo-krokusowy że rozwalili wszystko .A hobbit kwitnie ale jego potomstwo jeszcze nie ,a ma ich sporo dookoła siebie :D
Igiełko ;:196
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Kasiu...muszę obejrzeć dokładniej Twój balkoogródek. Może jakaś roślinka ode mnie będzie Ci pasować ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Justynko zapraszam ;:196 a co do roślinek to najlepiej wszystko co jest w wersji mini :wink: malutkie i drobniutkie :D
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Wiem, rojniczki Dostaniesz, są tyci :D
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

O to chętnie do skalniaczka jak najbardziej
a u mnie dziasiej pierwszy kwiatuszek rojnika pajęczynowego się rozwinął ,jest różowy a ja myślałam że będzie miał białe kwiatuszki :roll: Wychodzi na to że czy chcę czy nie to i tak mój balkon będzie różowy :;230
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

UFFF nareszcie odzyskałam mój balkogródek :heja
Wiecie jaki to cudowny widok rano wstać, odsłonić okna i mieć przestrzeń życiową nie ograniczoną żadnymi rusztowaniami ,"piękny widok na bl. naprzeciwko " :;230 i taka jasność mimo to że bl. zabiera mi prawie całe ;:3 a jeszcze nie myłam okien ( w niedziele nie wypada )
Wczorajsze porządkowanie balkonu skończyło się dość późno i trochę wypompowało z sił, ale żeby mieć superowy humor kupiłam sobie (mam to szczęście że Techo całodobowe :wink: )dwie różyczki miniaturki, białą i oczywiście różową ale bladziutką Obrazek takie maleństwa
Obrazektu już razem w towarzystwie tui która będzie dawała im trochę cienia , na moim parapecie (tylko szkoda z jednej strony że jest dość wąski )
Obrazekto widok na ścianę gdzie mam trochę cienia fuksje jeszcze na podłodze czekają na powieszenie (ściana gruba + 8cm styropianu ale musi być wiertło)
Obrazekskalniaczek teraz wygląda tak :D
Obrazekkwiatuszki pajęczynowego który gdzieś się pozbył pajęczynki ,nie wiem jak to się stało
Obrazekwięc wczoraj kupiłam takiego pajęczaka jest olbrzymi no jak do mojego mini skalniaczka zobaczymy czy ten też gdzieś po drodze zgubi pajęczynkę Obrazeki takiego czerwonego,choć do czerwonych mam pecha ,one też gubią kolor i po pewnym czasie zielenieją :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”