A, Stokrociu - na razie to w domu je trzymaj, do gruntu po przymrozkach (II połowa maja), jak będzie ciepło to oczywiście hartowanie, a potem mogą już stać na dworze, tylko zabieraj je jak zapowiedzą przymrozki.

No to mówię przecież
 No to mówię przecież   
   Dlatego m.in. lubię trociny - łatwo w nich podglądać
 Dlatego m.in. lubię trociny - łatwo w nich podglądać   Ja te z podglądania (z korzonkami) wkładam do kubka z wodą (tylko na dnie, żeby odrobinę korzonki dotykały), następnego dnia (albo i za 3, jak ostatnio
 Ja te z podglądania (z korzonkami) wkładam do kubka z wodą (tylko na dnie, żeby odrobinę korzonki dotykały), następnego dnia (albo i za 3, jak ostatnio   ) wysadzam.
) wysadzam.  Ile ty masz w końcu sztobrów?
  Ile ty masz w końcu sztobrów?
 podkradziony patent Dominiki. najpóźniej w czwartek będę grzać. Dziewczyny : Aga i Dominika w czym moczycie sztobry w topsinie czy kaptanie i w jakim stężeniu,  no i ile czasu?
  podkradziony patent Dominiki. najpóźniej w czwartek będę grzać. Dziewczyny : Aga i Dominika w czym moczycie sztobry w topsinie czy kaptanie i w jakim stężeniu,  no i ile czasu? 

Rok temu moczyłam w Topsinie, bo miałam trochę "nadgryzione" pleśnią niektóre sztobry. Ale więcej sobie tym głowy nie zawracam. W pierwszym roku ukorzeniania też bez żadnych zabiegów.
 Rok temu moczyłam w Topsinie, bo miałam trochę "nadgryzione" pleśnią niektóre sztobry. Ale więcej sobie tym głowy nie zawracam. W pierwszym roku ukorzeniania też bez żadnych zabiegów.
Ja nigdy w niczym nie moczyłamZenon pisze: Dziewczyny : Aga i Dominika w czym moczycie sztobry w topsinie czy kaptanie i w jakim stężeniu, no i ile czasu?

Pozdrawiam.
  Pozdrawiam.

Dawniej używałem keramzytu i trochę ziemi. Pozdrawiam i dzięki za szybką odpowiedź.
 Dawniej używałem keramzytu i trochę ziemi. Pozdrawiam i dzięki za szybką odpowiedź.
 i ten termin 16 dni całkowicie mnie pozytywnie zaskoczył.
  i ten termin 16 dni całkowicie mnie pozytywnie zaskoczył.