Miałam wczoraj odpisać ale u mnie też jakieś problemy z łącznością były .... no piękne piękne te róże, ja wiem że warto je miećGrzesik pisze:Zobacz Alu, jak pięknie odpowiedziała Ci Dala, co teraz powiesz na te róże? Warto je mieć, prawda?
Ali uśmiechnięty ogród cz.1
Ewa, Minika witajcie... ależ z Was kusicielki...
jak gdzieś spotkam ta różyczkę to może kupię, ale specjalnie już mam dosyć jeżdżenia
A dziś jak się obudzałam to śnieg sypał, ale teraz po mału wychodzi słonko..., zrobiłam sobie dzień wolny bo mam trochę robotki w domu i nauki, jak będzie ciepło to może na dworek wyskoczę, ale trochę boli mnie biodro więc muszę uważać, bo mam z nim problemy... ech każdy jakiś chorowity...
A dziś jak się obudzałam to śnieg sypał, ale teraz po mału wychodzi słonko..., zrobiłam sobie dzień wolny bo mam trochę robotki w domu i nauki, jak będzie ciepło to może na dworek wyskoczę, ale trochę boli mnie biodro więc muszę uważać, bo mam z nim problemy... ech każdy jakiś chorowity...
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A wiecie co... ja już zapisuję co jesienią kupię
;:10
i byłam dziś doglądnąć patyczków w piwnicy i dobrze się mają... coś mi się wydaje że sporo się ukorzeni
bo wiedzą, że im dobrze u mnie będzie
posiałam jeszcze penstemona i selera naciowego, mam też nasionka buraka liściowego co ma kolorowe ogonki
i ładnie jako ozdoba się prezentuje, a jestem ciekawa do czego na jedzonko można je wykorzystać...
i byłam dziś doglądnąć patyczków w piwnicy i dobrze się mają... coś mi się wydaje że sporo się ukorzeni
posiałam jeszcze penstemona i selera naciowego, mam też nasionka buraka liściowego co ma kolorowe ogonki