Na działce ewkapaw-2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess  jeśli  chodzi  o  rukolę   to   nie  mam   pojęcia   .  Nigdy  jej  jeszcze   nie  siałam    

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- TAJGA 2008
- 1000p 
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- ewkapaw
Basiu     to  się   bardzo  cieszę   .   Jak   myślisz  czy   przy  orzechu   mogłabym  jakiegoś  posadzić  .  W  godzinach  popołudniowych   słoneczko  dochodzi   ,  a   i  ja   nieraz    tam    siadam   na   chwilkę  odpoczynku    

Jakiego radzisz kupić

Jakiego radzisz kupić

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuniu. Same śliczności pokazujesz. Bardzo mi się spodobał dyptam. Nie znałam tej rośliny jak i wielu innych.   . Dopiero pod wpływem forum je poznaję i cały czas nowe chciejstwa się pojawiają. A róże to mamy chyba w podobnym okresie rozkwitu.
 . Dopiero pod wpływem forum je poznaję i cały czas nowe chciejstwa się pojawiają. A róże to mamy chyba w podobnym okresie rozkwitu.

. Dopiero pod wpływem forum je poznaję i cały czas nowe chciejstwa się pojawiają. A róże to mamy chyba w podobnym okresie rozkwitu.
 . Dopiero pod wpływem forum je poznaję i cały czas nowe chciejstwa się pojawiają. A róże to mamy chyba w podobnym okresie rozkwitu.Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki

Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś pada juz u Ciebie?

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012

Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- ewkapaw
Witaj   Krysiu !!!
Miło mi Ciebie gościć Ja  też  wielu  roślin  nie  znałam   póki  nie   zostałam   właścicielką   tej  działeczki  .  Dyptam   poraz   pierwszy  właśnie  zobaczyłam   już  u  siebie  ,  wiosną   jak   pokazał  swoje   wypustki  z  ziemi  .  Długo   poszukiwałam  po  książkach  co  to  za  roślinka  /  Komputera  wtedy  jeszcze  nie  miałam  /.  Pięknie   pachnie  jak porusza  się  listki  , ale   też  trzeba  uważać  bo  wiele  osób   jest   uczulona   i  po  zetknięciu   z   tą  roślinką   ich  skóra   jest  jak  poparzona  w  pęcherzach   i  plamach
   Ja  też  wielu  roślin  nie  znałam   póki  nie   zostałam   właścicielką   tej  działeczki  .  Dyptam   poraz   pierwszy  właśnie  zobaczyłam   już  u  siebie  ,  wiosną   jak   pokazał  swoje   wypustki  z  ziemi  .  Długo   poszukiwałam  po  książkach  co  to  za  roślinka  /  Komputera  wtedy  jeszcze  nie  miałam  /.  Pięknie   pachnie  jak porusza  się  listki  , ale   też  trzeba  uważać  bo  wiele  osób   jest   uczulona   i  po  zetknięciu   z   tą  roślinką   ich  skóra   jest  jak  poparzona  w  pęcherzach   i  plamach   .  Mnie   na razie   jakoś   to   omija   ,   często   ją   poruszam   ,  żeby  wydobyć  te  wspaniałe   aromaty
  .  Mnie   na razie   jakoś   to   omija   ,   często   ją   poruszam   ,  żeby  wydobyć  te  wspaniałe   aromaty   .
  .

Miło mi Ciebie gościć
 Ja  też  wielu  roślin  nie  znałam   póki  nie   zostałam   właścicielką   tej  działeczki  .  Dyptam   poraz   pierwszy  właśnie  zobaczyłam   już  u  siebie  ,  wiosną   jak   pokazał  swoje   wypustki  z  ziemi  .  Długo   poszukiwałam  po  książkach  co  to  za  roślinka  /  Komputera  wtedy  jeszcze  nie  miałam  /.  Pięknie   pachnie  jak porusza  się  listki  , ale   też  trzeba  uważać  bo  wiele  osób   jest   uczulona   i  po  zetknięciu   z   tą  roślinką   ich  skóra   jest  jak  poparzona  w  pęcherzach   i  plamach
   Ja  też  wielu  roślin  nie  znałam   póki  nie   zostałam   właścicielką   tej  działeczki  .  Dyptam   poraz   pierwszy  właśnie  zobaczyłam   już  u  siebie  ,  wiosną   jak   pokazał  swoje   wypustki  z  ziemi  .  Długo   poszukiwałam  po  książkach  co  to  za  roślinka  /  Komputera  wtedy  jeszcze  nie  miałam  /.  Pięknie   pachnie  jak porusza  się  listki  , ale   też  trzeba  uważać  bo  wiele  osób   jest   uczulona   i  po  zetknięciu   z   tą  roślinką   ich  skóra   jest  jak  poparzona  w  pęcherzach   i  plamach   .  Mnie   na razie   jakoś   to   omija   ,   często   ją   poruszam   ,  żeby  wydobyć  te  wspaniałe   aromaty
  .  Mnie   na razie   jakoś   to   omija   ,   często   ją   poruszam   ,  żeby  wydobyć  te  wspaniałe   aromaty   .
  .Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków

,dowiedziałam się u Ciebie ,że mam czosnek bułgarski,też nie znałam nazwy
 ,dowiedziałam się u Ciebie ,że mam czosnek bułgarski,też nie znałam nazwy  ,orlik piękny,ale co to za kwiatki za nim
 ,orlik piękny,ale co to za kwiatki za nim