vimen, Kasiu, ok to robię keczup z tych dwóch ze zdjęcia.
stasia_ogrod, Stasiu my się nie przejmujemy tym co gadają za naszymi plecami. Robimy swoje i tyle. Przecież robimy to dla nas wszystkich. W piątek będzie osadzanie ławek, pergol i sadzenie kolejnych roślin.
alicjad31, Alu, keczup jest świetny. Moi do wszystkiego go gadają wiec w tym roku muszę zrobić więcej, dużo więcej.

Nad morzem było świetnie. Bawiliśmy się jak dzieci.
JAKUCH, Jadziu ano takie ADHD ze mnie. Trudno mi na miejscu siedzieć. A zauważyłam, że i ludziom ciężko za mną nadążyć.

Dzisiaj było zebranie seniorów i znowu masa pomysłów dla moich podopiecznych.
sweetdaisy, Zuza, fajnie że trafiłaś.
plocczanka, Lucynko, faktycznie wypad nad morze rewelacyjny. Szkoda, że mam służbę w niedzielę bo znowu byśmy pojechali. A keczup jest pyszny, gwarantuje. Do wszystkiego go dodajemy. I jest taki ... nasz.
Margo2, Gosiu, jeszcze nic straconego. Wiesz jak cudnie jest nad morzem zimą? Bajka! Uwielbiam jeździć nad morze w ferie. Polecam.
Iwonka1, tak Iwonko, moja passsiflora całe lato spędza w ogrodzie. Przed przymrozkami jest cięta i ląduje w oranżerii. Poza podlewaniem jej wywarem z pokrzywy, kompletnie nic innego nie robię. Ona jest bardzo żarłoczna.
pela11, Elu, faktycznie jakoś tak zmęczenie nas dopada. Ale nie ma co na nie zwracać uwagi. Kiedyś odpoczniemy.
karolacha, Karolcia ano ślicznie jest w Dziwnowie. Teraz chcielibyśmy gdzie indziej jechać. Ale pewnie uda się dopiero pod koniec miesiąca.
Ogrodowo później. Aktualnie zdjęć nie mam.