Agatko, ale ja jeszcze lubię kosaćce, piwonie, ostróżki, floksy, rozchodniki, marcinki.......majalis2013 pisze:Ogród na placu budowy![]()
![]()
. Podziwiam odwagę, kolekcje róż, liliowców i jeżówek
Ula, a żeby Ci za łatwo nie było to pokażę Ci inne pomarańczki które mamrikkuu pisze:Bardzo dziękuję Ewuniu za zdjęcie i nazwę tej pomarańczowej jeżówkijuż mam pomysł, gdzie mogłabym ją posadzić
na wiosnę postaram się o taką, bo inaczej będę ci zazdrościć cały sezon, a tak tylko do wiosny
Ola ja już zaczęłam sezon. Przyjechały 29 grudniaOla2310 pisze:Ewuś te twoje jeżówki to moja następna choroba....
Już mnie zaatakowała.A jeszcze nie wyleczyłam się z różyczki i clematoholizmu nie mówiąc o hortensjozie.Już wiem gdzie będą skierowane moje pierwsze kroki wiosną , do jakiej szkółki i czego będę szukać.
Do pomarańczek dorzucę jeszczerikkuu pisze:Gdyby nie to, że pokazałaś mi przepiękne jeżówki, to pomyślałabym, że chcesz żebym się załamała, a tak czuję się tylko zma-sa-kro-wa-naCzy masz może jakieś w kolorze kremowym?
majalis2013 pisze:Piękne kolory,mam nadzieję że w nadchodzącym sezonie pokażesz nam szerszy plan nasadzeń.
Aniu, te z listkami to Bremer Stadtmusikanten i HoneymilkAnnes 77 pisze:Ewuś jakie Ty masz wyrośnięte i zdrowe rośliny,jeżówki całe kępy,wspaniały widok.
Widzę nowe róże przyjechały:) Pochwalisz się jakie odmiany zamówiłaś?