Wszystko pięknie kwitnie, posprzątane, czyściutko. Podoba mi się w Twoim ogrodzie.
Mój Raj cz. V
-
PEPSI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj cz. V
Grażynko gratuluję wygranej, zasłużyliście
Wszystko pięknie kwitnie, posprzątane, czyściutko. Podoba mi się w Twoim ogrodzie.
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, dobrze, że się u mnie odezwałaś, bo ja ostatnio to tak z doskoku wszędzie jestem i część wątków zdążę ogarnąć, część zostawiam na kolejny dzień i jak to na forum wszystkie przeczytane pomieszają się z nowymi i człowiek sam nie wie co pierwsze
Niemniej jednak nadrobiłam zaległości u ciebie i powiem ci, że masz jeszcze sporo kolorów jak na końcówkę września
Wrzosy jak zawsze czarują (u mnie coś nie chcą rosnąć), hortensje pięknie wybarwione i do tego nadal kwitnące rozchodniki. W przyszłym roku koniecznie muszę się za nimi rozglądnąć, bo okazuje się, że za nic sobie mają ekstremalne susze i temperatury, a jak wiesz, sporo roślin w tym roku nie podołało wyzwaniu.
Złoto na grządki jak marzenie.. Kto by pomyślał, że nadejdzie czas kiedy kobiety będą się cieszyły z wywrotki.. obornika
Złoto na grządki jak marzenie.. Kto by pomyślał, że nadejdzie czas kiedy kobiety będą się cieszyły z wywrotki.. obornika
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażnko
Cudne te twoje lilie.I ty masz tak dużo ich .robią wrażenie,oj robią
Hortensje, róże,powojniki śliczne
Jesienne widoczki z twojego ogrodu- sama przyjemność je oglądać
Gratuluję udanego grzybobrania.!!
Cudne te twoje lilie.I ty masz tak dużo ich .robią wrażenie,oj robią
Hortensje, róże,powojniki śliczne
Jesienne widoczki z twojego ogrodu- sama przyjemność je oglądać
Gratuluję udanego grzybobrania.!!
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witam Grażynkę, jestem
Widzę że odpoczęta po wakacjach
Kolory masz śliczne, ładnie połączone i wszędzie kolorowo.
Kolory masz śliczne, ładnie połączone i wszędzie kolorowo.
Grażynko,
pomimo jesieni jeszcze tyle barw w Twoim ogrodzie. Piękna rabata z wrzosami
U mnie już od kilku dni przymrozki.
pomimo jesieni jeszcze tyle barw w Twoim ogrodzie. Piękna rabata z wrzosami
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko dzisiaj spełnię Twoją prośbę i pokażę mój ogród z perspektywy
Iryseg witam w moim ogrodzie ,cieszę się że przystanęłaś u mnie,świeżutkie zdjęcia przedstawią dzisiaj większość mojej działki,zapraszam do oglądania
Małgoś dziękuję za gratulacje,zapraszam częściej
Sabinko cieszę się że mnie odwiedziłaś ,cieszę ssię z każdej wizyty.ja niestety też nie wyrabiam na bieżąco z Forum,nadrobię jak przejdę chyba na emeryturę ,kochanie jeśli chcesz rozchodnika różowego to ja mogę Ci wysłać ,podaj tylko na Pw adres
Aniu miło czytać Twoje słowa pochwały,grzybki to mojego eMa hobby ,przekazane gratulacje
Kasiu jestem po krótkiej przerwie,staram się w miarę możliwości odwiedzać,może nie zawsze piszę ,pozdrawiam i zapraszam do mojego ogródka
zapraszam do mojego coraz bardziej jesiennego ogrodu

-- 4 paź 2015, o 19:37 --
Michasiu przymrozki niestety też już u mnie wystąpiły ,wszystkie dalie praktycznie są do wycięcia,szkoda ,nie zdążyły biedulki wszystkich pąków rozwinąć
Iryseg witam w moim ogrodzie ,cieszę się że przystanęłaś u mnie,świeżutkie zdjęcia przedstawią dzisiaj większość mojej działki,zapraszam do oglądania
Małgoś dziękuję za gratulacje,zapraszam częściej
Sabinko cieszę się że mnie odwiedziłaś ,cieszę ssię z każdej wizyty.ja niestety też nie wyrabiam na bieżąco z Forum,nadrobię jak przejdę chyba na emeryturę ,kochanie jeśli chcesz rozchodnika różowego to ja mogę Ci wysłać ,podaj tylko na Pw adres
Aniu miło czytać Twoje słowa pochwały,grzybki to mojego eMa hobby ,przekazane gratulacje
Kasiu jestem po krótkiej przerwie,staram się w miarę możliwości odwiedzać,może nie zawsze piszę ,pozdrawiam i zapraszam do mojego ogródka
zapraszam do mojego coraz bardziej jesiennego ogrodu

-- 4 paź 2015, o 19:37 --
Michasiu przymrozki niestety też już u mnie wystąpiły ,wszystkie dalie praktycznie są do wycięcia,szkoda ,nie zdążyły biedulki wszystkich pąków rozwinąć
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Grażynko
Piękne jesienne zdjęcia pokazałaś
Bardzo podoba mi się zakątek z trawami .Pozdrawiam 
Piękne jesienne zdjęcia pokazałaś
Pozdrawiam Alicja
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Podobają mi się te jesienne kolorki,
Podziwiam powojnik,
Ogródkowe złotko
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko szkoda dalii, ale działka wygląda jeszcze kolorowo. Dalie zmarzły, a aksamitki oszczędziło
Podoba mi się kwitnący powojnik. Pozdrawiam
Podoba mi się kwitnący powojnik. Pozdrawiam
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Mi zawsze szkoda każdych kwiatów. jakie mróz zniszczy, a dalie zawsze są jakby wrażliwsze.
,Ale sory,,, taki mamy klimat.
U mnie jeszcze ładnie,ale na weekend nadają i u mnie przymrozki
co to za cudna ta różowo- czerwona hortka??
Piękna i takie duże ma te kwiatostany
,Ale sory,,, taki mamy klimat.
U mnie jeszcze ładnie,ale na weekend nadają i u mnie przymrozki
co to za cudna ta różowo- czerwona hortka??
Piękna i takie duże ma te kwiatostany
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Pięknie jeszcze jest u Ciebie, ale co piszesz, przymrozki miałaś już
, u nas na szczęście jeszcze nie było, ale wiadomo, nie uniknione 
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
No i mi przymrozki niszą jednoroczne.
Szkoda ale my i rośliny muszą odpocząć, gdyby nie odpoczynek od kolorów to byśmy nie czekali tak na wiosnę
Pięknie hortensje się prezentują i cudne kolory a nasadzenia masz piękne. 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, za tydzień u wszystkich padną jednoroczne, bo dzisiaj zapowiadali pierwsze opady śniegu
Dobrze, że są rośliny jak hortensje, które nawet zimą zachowują klasę i ładnie się prezentują. Kochana, co do rozchodnika to ja wiem, że ty jesteś złota kobieta i chętnie się dzielisz roślinami. W ubiegłym roku dostałam od ciebie zawilca jesiennego i rośnie jak burza więc wiem, że dany od serca. Do tej pory nie miałam się jak zrewanżować, więc chyba sumienie by mnie zeżarło gdybym od ciebie kolejne rośliny brała

Grażynko
U mnie również nie wszystkie dalie zakwitły. A szkoda, kilka z nich było zakupionych w tym roku. Piekne zakątki i rabatki. Trawy super. Napisz proszę co rośnie obok czerwonego berberysa.
U mnie również nie wszystkie dalie zakwitły. A szkoda, kilka z nich było zakupionych w tym roku. Piekne zakątki i rabatki. Trawy super. Napisz proszę co rośnie obok czerwonego berberysa.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kompletna klapa,kolorowy ogród robi się coraz smutniejszy ,nawet focić nie ma co ,winobluszcz na naszej altance zawsze pięknie przebarwiał się ,ten kolor czerwonych liści aż raził z daleka ,w tym roku niestety zmarzł i prawie wszystkie liście już obleciały
Alu piękna jesień już u mnie odeszła,przetrwały najtrwalsze roślinki.reszta kaput
Ewuniu kolorków już nie ma ,z utęsknieniem będę czekać na wiosenne przebudzenie,
u nas z obornikiem nie ma takiego kłopotu,na bramie działkowej ciągle są ogłoszenia o sprzedaży,żeby bliżej było to bym ci podesłała gospodarza
Marysiu dobrze że mamy zdjęcia zachowane to możemy przypominać sobie kwitnące piękności ,
bo w tej chwili to już ni c u mnie nie zakwitnie przed zimą
Aniu ta czerwono-różowa hortensja to Vanilka ,pięknie w tym roku wyglądała ,nawet w tej chwili jak obmarzła liście zbrązowiały i opadają ,a kwiatostany jeszcze ładne
Iwonko teraz to i ty masz na pewno przymrozki,i już po naszych pięknych kolorowych widoczkach
Kasiu wszystko zgadza się co napisałaś ,tylko czy nie uważasz ,że wiosny i lata mamy stanowczo za mało,ja jak mam tak krótko działeczkę to chciałabym te okresy mieć jak najdłużej
Sabinko dla mnie to żaden problem podzielić się roślinkami,nawet sama radość jak zamiast wyrzucić to mogę podarować,mam obok siebie nową ogrodniczkę,nie masz pojęcia jak się cieszę że mam komu dawać nadwyżki ,także podaj adres na PW i bez krempacji
Michasiu obok berberysa rośnie tak mi się zdaje chodzi Ci o karłowaty Cyprysik Teddy Bear w kształcie paproci
dzięki za miłe słowa ,dziewczyny dla Was ode mnie

Alu piękna jesień już u mnie odeszła,przetrwały najtrwalsze roślinki.reszta kaput
Ewuniu kolorków już nie ma ,z utęsknieniem będę czekać na wiosenne przebudzenie,
u nas z obornikiem nie ma takiego kłopotu,na bramie działkowej ciągle są ogłoszenia o sprzedaży,żeby bliżej było to bym ci podesłała gospodarza
Marysiu dobrze że mamy zdjęcia zachowane to możemy przypominać sobie kwitnące piękności ,
bo w tej chwili to już ni c u mnie nie zakwitnie przed zimą
Aniu ta czerwono-różowa hortensja to Vanilka ,pięknie w tym roku wyglądała ,nawet w tej chwili jak obmarzła liście zbrązowiały i opadają ,a kwiatostany jeszcze ładne
Iwonko teraz to i ty masz na pewno przymrozki,i już po naszych pięknych kolorowych widoczkach
Kasiu wszystko zgadza się co napisałaś ,tylko czy nie uważasz ,że wiosny i lata mamy stanowczo za mało,ja jak mam tak krótko działeczkę to chciałabym te okresy mieć jak najdłużej
Sabinko dla mnie to żaden problem podzielić się roślinkami,nawet sama radość jak zamiast wyrzucić to mogę podarować,mam obok siebie nową ogrodniczkę,nie masz pojęcia jak się cieszę że mam komu dawać nadwyżki ,także podaj adres na PW i bez krempacji
Michasiu obok berberysa rośnie tak mi się zdaje chodzi Ci o karłowaty Cyprysik Teddy Bear w kształcie paproci
dzięki za miłe słowa ,dziewczyny dla Was ode mnie