Witam w upalny poranek!
Ale
Kasiu żadne na końcu

, koniec będzie na 80 str ....albo i później

Dobrze, że wpadłaś, bo jedna z Twoich różyczek zaczyna na żółto

to która to bo oczywiście nazw nie zapisałam. Ty zapisywałaś a też miałyśmy problemy

Kasiu lubisz róże to mam dla Ciebie taką oryginalną Lykkefund
Misiu czwarta to bardzo dobra strona

Często fotografuje kurki, ale te głuptaki myślą że coś dostaną do wszamania i biegają tam i z powrotem

zdjęcia wychodzę do bani

Nie wypuszczam ich bo boję się po pierwsze o kwiaty, a po drugie żeby je coś nie sprzątnęło

No to jeszcze żeby wywołać uśmiech na twarzy Dominika
Lucynko muszę się nim solidnie zająć, bo wcześniej nie przycinany rósł jednym pędem. Teraz już wiem że wiosną trzeba go mocniej ciachnąć
Ewuniu moja Kochana

utulam i życzę zdrowia, bo wiem co to za ból
Tak mnie cieszy, że będkowickie chabazie przyjęły się z Twoim cudnym parku

I ja Ci donoszę, że nie dość że wszystko rośnie na chwałę to jeszcze małe brateczki dalej kwitną, a hosta ma parę pędów kwiatowych
Zdjęcie
średnie ale dowód jest

Takiego bordowolistnego muszę mieć
Ściskam Cię serdecznie
Martuniu ja nic nie sadziłam i nawet nie podlałam, ale załatwiliśmy to co wisiało od jakiegoś czasu i jest nadzieja na ruszenie się w inne strony

Upał dzisiaj straszny już to czuć, a późno wstałam i już nie podlewałam żeby nie zaszkodzić bardziej niż pomóc roślinom. Wieczorem pełna mobilizacja i teraz prace w domu bo po produkcji sera mam sporo porządków. Gaurę dostałam od Zosi zw kwiat, a nie wiedziałam czy to jest ona czy trojeść. Gaura pokazuje urodę, a trojeści dalej nie mam

Dobrego dnia i buziaczki Ci posyłam
Jureczku moja gaura przyszła od Zosi jak wyżej pisałam, a co od niej dostaję to ładnie rośnie, więc dziwię się, że trojeść przepadła

Kamienisko cudne ale nie na mój klimat, bo skąd wziąć taką wielką szybę

Chyba muszę sobie taki murek wymurować, żeby pokrzywy od sąsiada do mnie nie właziły, bo mnie to strasznie wkurza

No to czeka mnie przebudowa
Aniu Droga mimo że bardzo lubię jak mnie odwiedzasz, to wiem że snu Ci nie mogę odbierać pszczółeczko
Za pochwały dziękuję i zobaczysz nie minie rok dwa a Twój ogród będzie kipiał kwieciem. Tylko musisz dbać o siebie bo o resztę dbasz

To dla Ciebie
Sebastian Kneipp. Ciekawa róża

nie biała tylko jakby perłowa!