Wazystkim odwiedzającym mnie w moim wątku pragnę przedstawić, jak to zaczęła się moja przygoda z warzywniakiem.

No i jak to się stało, że 25letni koleś, zamiast zajmować się sprawami bardziej luźnymi, grzebie w ziemi, uprawia warzywa, a w pokoju wyrzucił biurko i postawił growboxa.
Warzywami zajmowałem się już od dziecka, pomagając przy ich pielęgnacji babci. Po jej śmierci, zawalony nauką itp warzywnik przez rok zaniedbałem. Szybko jednak otrząsnąłem się i znów zacząłem uprawiać podstawowe warzywa.

Dopiero rok później poznałem swoją pasje, mianowicie gigantyczne dynie.

Po jakimś czasie w poszukiwaniu informacji o uprawie gigantów, trafiłem na to forum i wątek o uprawie dyni gigancie. Zaczęło się od poszukiwania porad, a obecnie nawet udaje mi się jakąś skromną uwagę komuś posłać.
Samo forum jest dla mnie niesamowitym miejscem i nigdy nie zamienie go na inne. Poznałem tu wiele fantastycznych osób, niosących mi pomoc, czy to w temacie uprawy warzyw, czy w zdobyciu nasion. Dzięki temu fotum udało mi się zdobyć i w konsekwencji uprawiać tyle fantastycznych warzyw, o których w ogóle nie miałem pojęcie.

Podsumowując,
to forum jest super
Podsumowując natomiast moją pasje, czyli dynie giganty, chciałbym zaprezentować nagrody jakie do tej pory udało mi się zdobyć. Tytuł mojego wątku dokładnie opisuje to jak wygląda moja pasja. Mimo trudów, znojów, braku czasu, czy oczekiwanych wyników, z każdym kolejnym rokiem podejmuje walkę z swoimi przeciwnościami, by osiągnąć coraz to lepszy wynik.