Święte słowa Justynko, człowiek świadomie decyduje o swoim losie, nikt nie będzie mi podpowiadał jak mam uczynić.
Nie chcesz nie stosuj!
Justysiu powodzenia życzę.
Porównanie jest jak najbardziej na miejscu. Ta tabletka nie jest aborcją, ona utrudnia dostanie się plemnikowi do komórki jajowej przez progesteron który zageszcza śluz w szyjce macicy, Nie wiem skąd ma Pani takie wiadomości. Producent twierdzi co innego. Tabletka na reumatyzm nie ma na celu działania poronnego, tylko oddziaływanie na stawy. Porównanie bez sensu, przy pomocy noża można zrobić wiele strasznych rzeczy, a jednak nikt ich jeszcze u nas nie zakazuje (w Japonii był kiedyś taki zakaz ). Tabletka ta nie służy jednak do leczenia reumatyzmu, ani niczego innego. w życie innych którzy wzięli pigułkę po i na pewno ich za to nie potępiam Nikt ich nie potępią, tylko mówi/poucza że robią źle, bardzo źle.
Nie wdawaj się z głupim w długie rozmowy i nie chodź do tego, kto nie ma rozumu.
Strzeż się go, byś nie miał przykrości i byś się nie splamił przez zetknięcie z nim.
Unikaj go, a znajdziesz wytchnienie i nie doznasz rozgoryczenia z powodu jego nierozumu.