aneczka1979-Aniu To lato jest pełne energii, wprawdzie dzisiaj w nocy i rano do południa popadało,ochłodziło się,a raczej upały odeszły, jest czym oddychać.Ale kurcze, to może ostanie upały

A hortensja bukietowa Kyushiu jest tak własnie koronkowa, wyjątkowa. Dla.Dla Ciebie ,żebyś miała nad czym myśleć
Tulap Dziękuję za miłe komplemenciki,,tak mi mów
ASK_anulla-Anulka;juni-Beatko ;misiaczekm-Piotrze; koziorozec-Martuś ; Biedronka641-Alu
To prawda,Budapeszt,Eger jest piękny,luzik,odpoczynek, nic nie trzeba robić ,tylko tyłki moczyć,

,żyć nie umierać,,ale wszystko co dobre kiedyś się kończy ,A to co zostaję to piękne wspomnienia i fotografia .Dziękuję
U mnie jeszcze kilka lili jest i liliowce dalej kwitną

Właśnie znowu kawałek trawnika wydarłam aby posadzić hibiskuska.
slanka-flora-Sławku o jak miło, mi słodzisz ,fajniutko tak

, dzięki ale modelka ze mnie żadna.za dużo kg jak na tą profesje i wiek już nie ten
To prawda,że czasami jakieś wyjazdy uzmysławiają nam jaka mamy piękną Polskę naprawdę.
Tajeczko Jestem już jestem

Ogród zarasta.Ogórki do roboty czekają, malinki już są pracy dużo,, nic rzeczywistość sama
Tak ten milin mnie zachwycił na basenach.A zresztą dużo tam milinów jet prowadzonych przy słupach.Ja mam przy dużym kołku już 3 rok. tak właśnie rośnie.
Tak pogoda rześka, jest czym oddychać ,a najważniejsze,że nie muszę podlewać,bo posucha straszna była.
ZAWILEC (ANEMONE) ST. BRIGID

[/URL]
Lilia Orientalna Conca D'or

Lilia Playtime

liliowce jeszcze

Fiona nie próżnuje