Dla mnie to jest Taras i to nie mały w porównaniu z moim "rzygalnikem", przepraszam za dwuznacznik
 Dla mnie to jest Taras i to nie mały w porównaniu z moim "rzygalnikem", przepraszam za dwuznacznik  
U mnie nawet ta Twoja ławeczka by się niezmieściła

Ja mam 6m2 i ponad 60 roślin
 Ja mam 6m2 i ponad 60 roślin   

Ale będzie się działo
 Ale będzie się działo  
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia 

Jakoś się to upchnie
 Jakoś się to upchnie 

Zależy mi też, żeby miał w miarę szybki przyrost, bo prawdę mowiąc nie wiem czy będziemy mieszkać w tym miejscu więcej niż do przyszłego września
 Zależy mi też, żeby miał w miarę szybki przyrost, bo prawdę mowiąc nie wiem czy będziemy mieszkać w tym miejscu więcej niż do przyszłego września  

Karinko
 Karinko Pomysł z kapustą mnie zadziwił
 Pomysł z kapustą mnie zadziwił  Petunie wdzięczne kupiłaś.Czekam na efekt wykorzystania palet - jest świetny
 Petunie wdzięczne kupiłaś.Czekam na efekt wykorzystania palet - jest świetny  Chwast jest również dla mnie owiany tajemnicą
  Chwast jest również dla mnie owiany tajemnicą  Kolczatki masz fajne. No i pierwszy raz w życiu pozwoliłaś mi ujrzeć kwitnącą rzodkiewkę
 Kolczatki masz fajne. No i pierwszy raz w życiu pozwoliłaś mi ujrzeć kwitnącą rzodkiewkę  

. Niezwykle rzeczowo podchodzisz do planowania
 . Niezwykle rzeczowo podchodzisz do planowania   Architekt?
 Architekt?

Mam akurat trzy nowe fajne doniczki
 Mam akurat trzy nowe fajne doniczki 

:
 :
 Nie wywalę, póki nie dowiem się co z niego wyrośnie, choć już nie mam wątpliwości, że to ten poziewnik
 Nie wywalę, póki nie dowiem się co z niego wyrośnie, choć już nie mam wątpliwości, że to ten poziewnik   Jak ktoś ma wprawne oko to dostrzeże w ziemi wystającego czosnka
  Jak ktoś ma wprawne oko to dostrzeże w ziemi wystającego czosnka   

Przepraszam, że zdjęcia takie duże, ale przynajmniej jak wszystko dobrze widać
 Przepraszam, że zdjęcia takie duże, ale przynajmniej jak wszystko dobrze widać